torsdag 7 januari 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - AMERIND DRESS CHOCO

Har det väldigt stressigt just nu men vill gärna bjuda på en goding som jag lyckades få tag på via Amy och som är ett av mina REA-fynd. Älskar denna vackra klänning. Denna har jag faktiskt köpt i storlek 1 och den sitter perfekt!!! Måste därmed ha gått ner en hel del i vikt utan att tänka på det.

Blev förälskad första gången jag såg den på söta EVALENA! Sen dess har jag letat efter denna, helst nedsatt då den kostar en del.

Tyvärr ser man inte den vackra ryggen så bra!


Så här ser den ut!!


Tänk va konstigt det kan vara med Odd Mollys storlekar. Nu har jag diverse OM-kläder i allt från St 1-3....märkligt.
Ha en fortsatt bra dag!!
KRAM

12 kommentarer:

 1. Åh vad fin du är i den!! Jag vill oxå ha en Amerind dress men hittar den inte i min stl. Den är så fin på dig och du har en så otroligt fin kropp. Den vill jag oxå ha, alltså så vill jag oxå se ut:)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen fin, och allra helst på dig!

  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 3. Men åhhhhhhhh vad du är fin! Det är banne mig inte klokt vad snygg du är kvinna!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Klänningen är verkligen superfin! den sitter så fint på dig! Ja det är lite märkligt med Odd Mollys storlekar, jag har oxå allt från 1-3...fast med 2 då :-)
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Klänningen sitter jätte fint på dig!
  Jag har kläder från 1-4, så olika är storlekarna för mig. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag hittade din blogg för några dagar sedan och är nu fast. Åhh vad fina kläder du har och du är så fin i dem. Den du har på dig idag var en riktig pärla.
  // Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Hm ... precis den där fyndade jag på OM-butikens rea idag - halva priset!
  Sitter just nu och fnular på lite kmobos ...

  Du passar urbra i den!

  SvaraRadera
 8. Åhhh den sitter fantastiskt fint på dig - älskar färgerna!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Söta du!! Gull! :-)
  TACK!!!

  Jag tror nog att det är dig det beror på att du har sån bredd på strl i dina mollysar, visst har du gått ner en massa! Fast visst skiljer sig strl åt fr plagg till plagg, kollektion till kollektion. Jag kommer ihåg när jag hade 0 på mollyjeansen, det var tider det*drömmer mig tllbaka*

  Den där sitter verkligen snyggt på dig och färgerna är som gjorda för dig! Grattis till ännu ett vackert mollyplagg!

  KRAMfina

  SvaraRadera
 10. Gud så snygg du är. Känningen är super snygg och sitter så bra på dig. Har också allt från 1-3 i storlek men mest 2. Har problem med att vissa i storlek 1 är trånga över axlarna.

  SvaraRadera
 11. Åh vilken underbar klänning du fått tag på!! Super fin! Sitter som ett smäck på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Superfin klänning! Jag tittade också på den idag, älskar färgerna, men jag har tyvärr inte din getingmidja så den fick hänga kvar.

  Håller med dig att storlekarna varierar väldigt mycke. Jag brukar oftast ha stl 4 men vissa blusar i den storleken blir verkligen enorma på mig och jag kan gå ner ända till stl 2. Tror dock inte alltid Odd Molly tänker på att göra armarna vidare i större storlekar för även en stl 4 kan ha extremt smala armar i vissa modeller.

  Grattis NewYorker till ett bra köp!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER