tisdag 12 januari 2010

TVÅ FAVORITER! ODD MOLLY OCH LOUIS VUITTON....VILKEN KOMBO!

Att få känna sig vacker även dagar man mår sämre är viktigt för mig! Jag lägger ner en förmögenhet på hudvård och kosmetik och gillar att få känna mig vacker och kvinnlig. Idag var en sån dag som jag behövde få känna mig lite extra fin. Det blev en älskad väska och ett vackert men bekvämt plagg, Tenfold Knit jacket och Fields of Lace.
En riktig underbaring min fina väska!

Närbild!Det var allt för mig vänner!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Aaaargh, skrev precis ett långt inlägg här och så laggade Safari ihop och allt försvann... Nåja, förutom att jag tycker att både väska och oufit är grymt snyggt så undrade jag om du har möjlighet att fika med mig och Erika (My Molly Oddities) och gärna fler stockholms-molly-systrar tisdagen den 26/1? Jobbar du fortfarande nära mig? Kolla gärna och återkom, det skulle vara så himla kul att träffas på riktigt och babbla en liten stund. KRAM! :-)

  SvaraRadera
 2. Du är SUPERFIN!
  Tänk vilket underbart plagg Fields of lacen är! Så användbar och snygg!
  Väskan ska vi inte tala om... den är verkligen galet snygg!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Fattar inte hur du får kragen och fickorna att ligga så snyggt. På min ull-tenfold anfaller de från alla håll och kanter trots timmar av pressning. Funderar på att skrika oförskämdheter åt dem för att skrämma dem på plats.

  Fin var du som vanligt.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Understundom undrar jag var gränsen för det underbara är nådd?!! Och
  tror mig tycka att nu..... men så är Du där med väska och allt!
  Snälla, detta visar att gränser tydligen inte ...finns...

  Du är så exklusiv!

  Kramar i alla fulla fall!

  SvaraRadera
 5. Ni era fresterskor till FoLägare! Ena outfiten vackrare än den andra....

  Supersnyggt med chalk på chalk! verkligen supersnyggt!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Kan ni Odd Mollyproffs hjälpa mig? Jag ska gifta mig i sommar och letar efter en Mollyklänning att göra det i. Har ni några förslag?

  Tack snälla på förhand!

  SvaraRadera
 7. Blä!

  Orkar inte.

  För mycket för mitt lilla hjärta.

  SvaraRadera
 8. Till Anonyn: Jag skulle gifta mig vid havet och sedan hoppa på segelbåten med min kära och segla mot solnedgången... Då var denna klänning högst på listan:Odd Molly Brudklänning. Men det blev istället ett prinsessbröllop på en herrgård så det blev en annan klänning.

  Till Odd Molly-holic: Nu har jag andats en stund. Fick sådana hjärtklappningar, du förstår.. andra "anonym" skriver så bra om att när är det underbara är nått osså kommer du med väskan och allt.. ja hela du. Det finns inte ord kommer jag slutligen på när jag suttigt här en stund framför datorn och stirrat.

  Kram! <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER