söndag 3 januari 2010

FÖDELSEDAGSFEST OCH DAGENS ODD MOLLY OUTFIT: X-STICH DRESS

Idag fyllde min äldsta prinsessa år, tänk va tiden går. Jag minns det som igår när hon låg i min magen och jag skulle knipa igen över nyåret...gick över 10 dagar med henne. Om någon skulle fråga mig vad jag är stoltast över med mitt liv, skulle jag utan att tvecka svara "Mina vackra och kloka flickor". Jag har gjort en otrolig livsresa men det är ändå inte alla dessa motgångar som man övervunnit och den karriären man uppnått utan det är det man åstankommit på det personliga planet som räknas högst för mig. Här kommer dagens Odd Molly outfit från födelsedagskalaset (min dotter valde denna;-)


Under denna har jag mina spoiler tank och skirt i CHOCO

Denna färgställning är min favorit och faktiskt den enda x-stitchen jag fallit för, EVER!

Hoppas ni haft en skön söndag, imorogn blir den en sväng in till jobbet.
Vi ses imorgon!
KRAM

10 kommentarer:

 1. Vad kul med födelsedag!!Visst är barnens ens dyrbaraste skatter ändå!
  Din stich är underbar!!SÅ fin med den bruna brodyren.
  Hoppas tjejen är nöjd med dagen nu!
  kramis

  SvaraRadera
 2. DEN är fantastisk!

  Man må vara hur fattig på pengar som helst... men med barnen är man enormt rik!

  Grattis till tio år som mamma!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att ni haft kalas idag! Den är verkligen skitsnygg den X-stitch du har. Jag har en vit med mörkblå brodyr som jag älskar. Visst är det väl härligt med små prinsessor, vad skulle vi göra utan dom :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fint klädval din dotter gjorde. Grattis till stora tjejen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ohhh din lilla räka!! ;) Hade helt förträngt att du hade den!! Den är den absolut snyggaste X-stitchen ... EVER!! Ohh vill ha vill ha vill ha!! Så snygg med spoilern under.. :D Grattis till stora tjejen. Kramisar

  SvaraRadera
 6. Snyggt val av dottern:-)
  Och grattis på hennes dag!
  Min fyllde ju också nyligen och jag tycker inte alls om när de blir större..
  jag har ju min äldsta som är 18 så jag vet ju hur snabbt det går..
  Visst är barnen det bästa man har..
  jag är så otroligt lycklig över alla mina..
  Blir så ledsen när vissa ska lägga huvudet på sned när de får reda på att sonen har ds och beklagar..
  Jag är otroligt stolt över alla och sonen är nog den som är mig närmast hjärtat fast man inte får säga så..
  Min familj är mitt allt!
  Ha en underbar fortsättning,
  Kram mia

  SvaraRadera
 7. Grattis till lilla flickan:-) Jag älskar denna stich. Missade en auktion med dennna på tradera :-(. Du är lika fin som vanligt! KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej! Trevlig blogg..jag har nyss börjat tycka om Odd Molly..finns så många fina tunikor.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 9. Vilket toppenval av dottern!
  Grattis till henne i efterskott!
  Jag håller med dig, alla framgångar jag haft i arbetslivet kan aldrig mäta sig med mina tre underbara barn! De går före allt!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Oh, grattis till din tös!

  Den X-stitchen är verkligen snygg. Vilken kollektion kommer den ifrån?

  Kram
  Erika - My Molly Oddities

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER