onsdag 27 januari 2010

DAGENS OUTFITBILDER - BRANTING

Som ni vet brukar jag försöka att även få med en och annan icke-Odd Molly Outfit. Idag är en sådan dag. Den här vackra Branting klänning kan man bara inte motstå, så ljuvlig den kommer att vara nu till sommaren.....ÅH, va jag längtar nu. Har ju fått lite sol nu under mina senaste jobbresor så jag har fått lite försmak på hur underbart det är med värme....har även fått en liten solbränna.


Visst börjar man längta efter värmen, speciellt när det nu har varit så otroligt kallt de senaste dagarna.


Jag älskar den assymetriska skärningen.


Underbart material! Lin och bomull!


Så fina detaljer!


Branting är verkligen ett vackert och prisvärt märke! Älskar de rena men ändå romantiska detaljerna! Denna klänning kostade ca 1.500 kronor. Tror att denna säsongs Brantingklänningar nästan tagit slut redan.....var inne i min lokala butik och där fanns nästan inget kvar av vårens Branting klänningar!

Ha en fortsatt bra dag, kanska kan det bli en dagens Odd Molly lite senare...

KRAM

7 kommentarer:

 1. Wooooooow!!!! Den klänningen är bara klockren! Enkel, ren, snygg, Classy!! Me like like! Supersnyggt halsband oxå!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken sommardrömsklänning!!!! Jättevacker! Synd att jag inte blir så brun bara...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja ååååh vår och sommar... wiee..

  SvaraRadera
 4. Vilken superfin klänning och vilken fin spegel du tar korten i.

  SvaraRadera
 5. Den var skitsnygg! Fast man har väl ingen chans att hinna köpa en sån gobit. Hur är den i stl? Halsbandet ar superfint till.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. TACK ALLA RARA!

  Camilla: den är ganska figurnära i modellen, dock har jag lyckats trockla mig i denna i st S och jag tycker de sitter bra. Den får inte bli för vidd i modellen då bara hänger den på en. Jag har i och för sig gått ner till en storlek 36/38 upptill där den är lite figurnära så den är nog ganska normal i storleken.

  Halsbandet kommer från Tiffanys.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER