tisdag 19 januari 2010

Några av mina favoriter från Odd Mollys Vårkollektion 2010

Jag har varit ganska tyst när det gäller Odd Mollys vår- och sommarkollektion 2010. Jag har tittat på andras bloggar och njutit men ändå varit lite avvaktande. Jag har haft rean att fokusera på, har inte velat bli distraherad. Men nu har jag valt ut vissa MÅSTE plagg för min del. Sen får man se hur de ser ut IRL.

Denna ska jag ha i Almost Black!


Denna ser ANINGEN märklig ut med de STORA fickorna vid brösten men vi får se, jag ska ge den en chans, ser ljuvlig ut bakifrån!


Jag har ingen jeanskjol, är ingen jeanstjej egentligen men denna är ju bara FÖR VACKER för att motstå. Den här ska bli min första jeanskjol!


Många drömmer vi om denna, hoppas den lever upp till allas förväntningar!


Denna klänning är VERKLIGEN så mycket JAG så den kommer att inhandlas DIREKT så snart den kommer.

Så nu var det gjort, denna var en liten del av mina önskeplagg....fler finns tyvärr.....ÅÅÅÅH, va fattig man kommer att bli på pengar men ACK så rik på vackra Odd mollysar ;D
STOR KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Leser din blogg hver dag...det er litt farlig ettersom du er så pen og utrolig fin i Odd Molly at jeg går direkt og handler de samme klær:) Hvis jeg finner dem i Oslo.
  Dvs. din blogg blir dyrt å lese...
  Men, vil bare takke for en fin og inspirerende blogg!
  Ha en fin kveld!

  SvaraRadera
 2. Fin agrejor du plockat ur. Jeanskjolen är jag inte riktigt överens med än men det ändrar sig säkert. Teadressen i svart är nog ett måste för mig med tror jag. Den är så klassiskt snygg så den får man nog riktig valuta för pengarna. Nymphen är också dundervacker och kappan är verkligen superfin bakifrån men inget för mig. Sumthing måste man nog se och prova på riktigt, eller i allafall jag.

  ha det gott nu!
  kram

  SvaraRadera
 3. Många fina. Ja, det finns en del som man vill köpa.... Kul vår o sommar blir det.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej gumman. Hoppas allt är bra? Har varit lite lugnt sista tiden. Du vet var min brevlåda bor om du vill snacka av dig! Fiiina listan. Nästan exakt som fin faktiskt men jag hoppade jackan för husfridens skull :D haha Kramisar i massor

  SvaraRadera
 5. Mycket fint ja! Jeanskjolen är för söt och Nymph Dress är min favorit också. Däremot vet jag inte riktigt om Sumthing Dress kommer att hamna här. Den har jag tappat suget för lite. Kram

  SvaraRadera
 6. Priset för Nymph Dress är 4799 kr. Det svider i alla fall en aningen./Juristen

  SvaraRadera
 7. Juristen - Beställ från USA... 401$ = ca 2850 kr :D Japp svider som attans ändå.. Men bättre än 4800

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER