fredag 1 januari 2010

ÅRSSAMMANFATTNING......2010....måste bara bli ett bättre år.......

Kära läsare, 2009 var inget bra år för mig personligen. Det var ett tungt år kantat av sjukdomar och stress....maken blev sjuk, jag blev sjuk......jobbet blev inte vad jag hoppats på....
2009 var ett krisensår....tungt på många sätt för många männinskor inte minst för modebranschen. Jag och resten av familjen lyckades bra jobbmässigt under året liksom våra vänner och bekanta men det var tyvärr inte så för alla.....många miste sina jobb och krisen i Sverige blev kännbar.
För mig blev Odd Molly bloggen mitt lilla andningshåll, den startades i september och jag fick utlopp för min kärlek till Mode och speciellt till märket Odd Molly. Tyvärr blev det en hel del problem med Odd Mollys höst- och vinterkollektion när det gällde kvaliten på vissa produkter villket kastade en skugga över Odd Mollys annars underbara kläder.

Drömklänning som MÅNGA av oss modebloggare väntat på blev en besvikelse även om den inhandlades till slut (dock på REA). En annan besvikelse för mig personligen var Odd Mollys Vår-och Sommarmodevisning där det var höga klackar och pinnsmala, på gränsen till undernärda unga flickmodeller....var hade mitt älskade bohemchica modemärke tagit vägen....det kändes som om Odd Molly tappat riktning....som tur var är kläderna LJUVLIGA!!


Där fanns plagg "to die for".

Missade historiens första Odd Molly-träff under hösten....kändes otroligt trist...men något hade satt i rullning, en återkommande tradition.
Bloggen växte för varje dag och snart hade jag kommit upp i 50.000 unika besökare sedan september vilket kändes HELT MAKALÖST!! TACK ALLA NI SOM LÄSER OCH UPPSKATTAR BLOGGEN!!


"Menigsfullt shoppande" fick en ny innebörd när Humanity for All armbande dök upp.....25% går till välgörande ändamål och det spreds som en löpeld genom bloggvärlden....ALLA skulle ha dessa.

Mot slutet av året började saker och ting arta sig för mig personligen, jag började leta efter nytt jobb, bloggen blomstrade, en ny Odd Molly-träff började planeras där jag fick bli medarrangör, barnen var friska men så kom SVININFLUENSAN och panik utbröt! Jag släppte allt på jobbet och jagade svininfluensevaccin åt mina två småttingar. Vaccinet hade jag redan fått eftersom jag tillhörde riskgrupperna , maken också men BARNEN som var i större riskzon (med alla dagisbasiller) fick vi JAGA överallt....HELT FEL tycker jag. Sedan fick jag ett flertal gallstensanfall, så hemska att jag önskade mig död ett par gånger.

2010 MÅSTE bara bli bättre för Sverige och för alla. Jag hoppas att krisen släpper sitt grep om landets ekonomi. Själv ska jag börja på ett nytt jobb och jag hoppas jag kan leva upp till alla dess förväntningar. Odd Mollys efterlängtade Vår- och Sommarkollektion inväntas med STOR FÖRVÄNTAN!! Pre-spring var dock en besvikelse (som helhet). Ser OTROLIGT fram emot Odd Molly-träffen i mars!!! Äntligen ska jag få träffa alla dessa otroligt Odd Molly-tjejer som välkomnat mig med öppen famn och som jag har nästa daglig kontakt med via bloggen. 2010 ser faktiskt ut att bli ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

TACK ALLA NI SOM VARIT MED PÅ MIN BLOGGRESA! DET ÄR NI SOM GER MIG ENERGI ATT FORTSÄTTA BLOGGA OCH DELA MED MIG!!HA ETT GOTT NYTT 2010!!

14 kommentarer:

 1. Hej, Tack själv - det är otroligt energigivande att få ta del av en liten bit av andra människors liv, med samma intresse och ganska lika liv som en själv. Med önskan om ett bättre 2010, för dig! Kram

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Håller tummarna för att allt går er väg 2010!
  Vad SNYGG du var igår! Jag hade valt samma klänning om jag varit hemma.
  Stora kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, jag hoppas 2010 blir Ett Bättre år för dig. Tack för en otoligt härlig blogg med massor av vackra bilder. Jag Önskar dig Ett inehållsrikt år med förhoppning Att du och din man får ha en god hälsa.

  Hoppas vi ses på träffan i mars :-)
  Jag längtar också efter nästa Molly släpp.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Trist att ni blev sjuka, både du och mannen!
  Kan inte annat än att hålla med, tyvärr 2009 var inget vidare, både jag o sambon förlorade jobben (Volvo) och jag förlorade min kära mor i cancer, dock kom glädjen åter den 1 december, mitt tredje barn,en prins!

  Önskar dig o din familj ett bättre, friskare år 2010!
  tack för en bra blogg med mycket snygga outfits!!

  SvaraRadera
 5. Tack för en härlig blogg! Hoppas att ditt 2010 kommer att bli bättre! DU ger mig energi också ska du veta, TACK!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh det var en massa ni fått genomgå. Hoppas verkligen 2010 blir ett bättre år. Låter spännande med ett nytt jobb.
  Kram & Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Tack för att jag får ta del av din fina blogg!
  Önskar att ditt 2010 blir underbart.
  Kramar Affi

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt år. Jag håller tummarna så att 2010 blir ett mer lyckosamt år. Beklagara samtidigt att det blev ett jobbigt år. KRAM

  SvaraRadera
 9. Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!! Ser fram emot att följa din blogg.

  SvaraRadera
 10. Gott nytt år fina du - det skall bli riktigt bra år det här - eller hur!

  KRAM

  SvaraRadera
 11. Gott nytt år och jag hoppas att ni får ett fint 2010!
  Lika vacker som vanligt är du och jag hoppas att ni hade det trevligt på nyårsafton:-)
  Nu kan man mer slappna av och jag känner hur det kliar i mina fingrar när jag vill slänga ut julgranen:-D
  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Gott nytt år och tack för jättefin blogg! Läser varje dag!

  /Malena

  SvaraRadera
 13. Gott nytt år till dig också och jag hoppas ju såklart också på ett bättre år. kramar

  SvaraRadera
 14. Vill önska dig samt din familj ett bättre, friskare år 2010!
  Tack för en bra blogg, du klär dig väldigt elegant o stylish. Grattis också till nytt jobb! Vad har du för yrke, undrar jag nyfiket.
  / Freja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER