onsdag 6 januari 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT OCH TIPS OM HUR MAN SHOPPAR FRÅN USA


Kära vänner, jag har fått en hel del frågor om hur det går till när man handlar från t ex AMY på FITTS & COMPANY. När det gäller Amy är det väldigt enkelt tycker jag. Man mailar henne och kan fråga allt kring hur det fungerar med frakten och vilka alternativ hon har. Det brukar ta mellan 12-16 dagar att få varorna, så snabbt brukar det tyvärr inte gå men servicen och priserna är värt det. När det gäller tull så betalar man alltid tull på alla köp från länder utanför EU, brukar vara ca 3% av värdet och sedan läggs 25% i moms på det deklarerade värdet på paketet (tack Min Molly). Jag brukar åka på tull varannan gång och det brukar kosta mellan 150-300 kronor. Gåvor från utlandet upp till ett värde på 500 kronor är tullfria däremot! När det gäller betalning så får man skaffa ett Paypal konto (samma som man måste ha om man vill handla från Ebay) och så betalar man via denna. Amy skickar en Paypal faktura som man betalar via Paypal (dvs via ens kreditkort som man kopplar till sitt Paypal konto). Paypal upplever jag som ytterst säkert och smidigt! Har bara bra erfarenhet av detta system.

Nu till dagens Odd Molly Outfit. Tyvärr har jag glömt namnet på denna vackra blus från förra sommaren (A-K kanske du vet?) över denna har jag ett REA kap från Miss Greta, en vacker sammetsväst från DAY.

Så vackra detlajer på denna blus och på västen!!


Beställde även denna vackra sjal från AMY som bara är såååå vacker och skön på!


Älskar sjalar och dessa vackra sjalar från BELLARINA som säljs på Fitts & Comapnay är mina favoriter. Bra priser och vackra detaljer!
Villken är eran favoritaccessoar? Mina är sjalar, smycken och väskor!
Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Efter lång tystnad brakar Pingla in och väsnas.

  Sjalar, scarfs, halsdukar är min största last. Garderoben svämmar över av dessa. Love'em.

  Tack snälla du för värmande, stöttande ord hos mig nu när jag har det tungt. De värmer gott.
  Kram /Pingla

  SvaraRadera
 2. Men ÅH!
  Hade skrivit en kommentar i morse om din Fullemb o din syn på smala modellen men nu ser jag det inte.Antagligen glömde jag väl att ordkontrollen skulle göras o tryckte bort sidan innan det var klart eller nåt.

  Nåväl, för att sammanfatta: du ser att en 0 var bra åt dig! Tur du inte köpte min Fullemb! Snyggt sitter den på dig!Alltså 0an.

  Sen håller jag med dig fullt o fast ang idealen som råder inom modebranchen. BRA skrivet!

  Sist: SNYGG blus! hade nog inte gissat på en Odd Molly faktiskt. Superfin med lilla västen.
  Om västar skulle räknas in i acceoarer skulle nog det bli din favvis, eller hur? :-)

  JAg gillar halsband och klocka. Och väskor!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, alltid lika fin och vacker! Alltid bra och användbara tips till oss! Otroligt vacker sjal!!! Jag köpte en sjal på Kappahl idag, påminner litegrann om din faktiskt...men bara lite ;)

  Hur mår du nu efter operationen? Har det läkt ihop fint? KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag vill inte vara en ordpolis men det är momsen som är 25% och tullen ca 3% av totala ordervärdet undantag gåvor under värdet av 500 kr. Jättefin är du iaf och kul att det funkar att shoppa från USA.

  SvaraRadera
 5. ÅH, jag vill också ha den scarfsen, vad heter just den? Var inne på shopbellarina och hjälp- vad många fina det finns...är också scarfsfantast har jag insett. Kan inte någon butik här i Sverige ta in dem? Fast de tar väl hutlöst betalt...

  Hoppas någon jag känner ska till USA snart...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER