lördag 2 januari 2010

DAGENS VÄLDIGT SLAPPA ODD MOLLY OUTFIT! CHECK ME BLOUSE

Idag på morgonen frös jag något oerhört och var bara tvungen att ta på mig en varm och skön blus, valet föll på denna. Odd Mollys Check Me Blouse är superskön i kvaliten, jag som tidigare varit skeptisk till att köpa flanell. Kommer att byta om i eftermiddags till något mera uppklätt eftersom vi ska ha gäster...får se om det blir en OM eller något annat. Va gör ni en lördag som denna?


Under blusen har jag min underbara Fields of Lace i Chalk.Den är verkligen vackert plisserad men jag har fått lämna in blusen för att få fixat banden i ryggen som började lossna efter bara några månader. Nu är den fixad och jag är nöjd!

Ha en fortsatt bra dag!

6 kommentarer:

 1. Blusen är så söt och FoLen är underbar till!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Superfint! Ser verkligen skönt och mysigt ut! Kramisar

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips med en FoL under den blusen! Synd att jag inte har en bara. FoL alltså.....;-) Stod och ryckte i min flanellblus i dag men hängde tillbaka den då jag inte fick till det med nåt under. Kanske ska jag prova med spoilerklänningen i royal.....Det där var iaf jättesnyggt!
  Hoppas allt är bra så här på nya året. KRAMis

  SvaraRadera
 4. Så fint! Ser så mjukt o skönt ut.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Flanell är mysigt tycker jag :-) En jättefin och mysig outfit! jag kom på "för sent" att jag ville ha Check me tunic i flanell men nu i mellandagarna hittade jag den i en näbutik från England, klick, klick och nu är den på väg hem till mig :-)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Flanell är verkligen skönt..
  Du är alltid så fin..
  Även velour är så mysigt..
  Önskar dig god fortsättning...
  Kram på dig

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER