måndag 18 januari 2010

DAGENS ELEGANTA ODD MOLLY OUTFIT - DUDETTE DRESS

Här kommer en favortiklänning som jag bara älskar passformen på! Den sitter som gjuten på mig och jag använder den sommar som höst/vinter. Här får ni en lite höstigare/vintrigare kombo.Man får en så vacker figur i denna!!Och jag som ÄLSKAR krås och spets!!


Känner mig alltid så elegant i denna!Under har jag en tyllkjol från Indiska och här passar den perfekt! Klänning får lite extra vidd närtill och blir så himla fin.

Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!

9 kommentarer:

 1. Va söt den var. Jag älskar också spets så det vore något för mig. Tyllkjolen under var ju pefekt till denna klänningen.

  SvaraRadera
 2. Supersnygg. Jag får inte riktigt anvndning för min tyll kjol från Indiskan. Måste nästan gå på kurs hos dig hur man kombinerar olika plagg!!

  SvaraRadera
 3. Du är så vacker! fina fina du!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. ÅH, vad elegant! Vackra Odd Molly-holic! Den klänningen är så elegant och sexig. Har den i mörkblått och sitter som gjuten, precis som du säger. Man känner sig som en fin dam i denna, går alltid lite extra rak i ryggen när jag bär klänningen... och så vickar jag lite extra på höfterna också då jag går... ;)

  Klem

  SvaraRadera
 5. Det är precis den kombon jag kört med när jag har haft dudetten nu i vinter (så när som på underkjolen). Superfint.

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt med koftan till. Då kommer "kråset" på bröstet mer till sin rätt!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt med det svarta till! Ja, den klänningen verkar onekligen vara en liten juvel.
  kram

  SvaraRadera
 8. Underbar! Du är så vacker i den!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jättefint! Du är så duktig på att kombinera olika plagg. Önskar att jag också kunde det.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER