onsdag 6 januari 2010

REA 50% PÅ SMULTRONGÅRDEN IMORGON BITTI FRÅN KL. 8.00

Nu är det dags för REA på de sista Odd Molly plaggen på SMULTRONGÅRDEN!!
Tyvärr är mycket redan slut, men det finns ändå en del fina plagg kvar. För att kunna handla på 50% MÅSTE man RINGA IN SIN BESTÄLLNING!LYCKA TILL OCH HOPPAS NI HITTAR NÅGOT FYND!!
Jag har själv handlat ett par gånger från Sultrongården och rara Eva är alltid otroligt positiv och serviceminded! Jag kan VARMT rekommendera detta ställe!
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM

1 kommentar:

 1. Hej!

  Googlade mig fram till denna sida eftersom även jag är lite Odd Molly entusiast.
  Köpte min första Odd Molly kofta, en Lovely Knit mörkblå i ull med cerise band förra året i februari på Blocket. Den var använd 2 ggr, i fint skick och kostade 850 kr. Sedan kom våren och sommaren och jag har inte använt koftan. Nu i vinter fick jag syn på en Lovely Knit på Åhlens, i en annan färg, så köpte denna.
  Har nu funderat och kommit fram till att jag inte tror mig behöva två Lovely Knit ullkoftor, även om de är mkt fina...
  Så, vet inte om det är ok att skriva här.. (?) men om det finns ngn som vill köpa den mörkblå från förra året så är den till salu för samma pris som jag köpte den för. Vid intresse, mejla mig på serveacegirl@hotmail.com

  Tack för en trevlig Odd Molly sida!

  Marie

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER