söndag 24 januari 2010

TACK ALLA NI RARA!!

Tack alla ni rara för ert tålamod under dessa två veckor av otrolig stress som gått. Jag har inte haft tid att kommentera och knappt läsa era vackra bloggar.....kännt mig helt drännerad på energi! Men nu ser det ljusare ut i varje fall kommande vecka....sen får vi se! Så är det när man har nytt jobb.

Lovar försöka lägga upp en dagens Odd Molly Outfit! Har varit ute och flängt i världen och faktiskt hunnit få en aning solbränna mellan alla flygplatser och möten. Spännande men ack så tröttsamt för kroppen....

LÄNGTAR till att få komma iväg i veckan till Odd Molly butiken och prova det som finns av Vårens kollektionsplagg.Denna vackra klänning: #250 Nymph Strap Dress är ljuvlig men antagligen med en prislapp som kommer att göra den svår att impulshandla!

Att vara Anonym men ändå personlig på bloggen är en balansgång som inte alltid är enkel att genomföra. För mig är det viktigt att inte blanda ihop min privata och profesionella sida med min BLOGGSIDA som ju är ganska ensidig ;D Jag hoppas att ni alla som läser bloggen också inser att det är en ytterst begränsad del av mitt liv som det bjuds på och att jag medvetet valt detta för att unvika att blanda in hela världen in i mitt och min familjs liv. Jag har dessutom kanske just av denna anledning lyckats undgå en hel del av de många påhopp som många andra av min Odd Molly-systrar tyvärr drabbats av.

Denna blogg en ENDAST menad som en liten inspirationskälla och inget annat. Ha det gott så länge!! VI SES SENARE!!

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hoppas du får tid att slinka in och njuta av allt fint som kommit in. Har shoppat lite av nyheterna men nu tror jag att jag väntar till nästa släpp.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hoppas allt är bra med dig och att duhinner ta hand om dig i all stressen. Vi är här när du har tid! KRamisar i massssor!

  SvaraRadera
 3. Frstår fullständigt.. Man ska inte vara alltför privat på nätet.. bara inte alla som förstår det. Man kan ju vara personlig, men för den del inte privat

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER