tisdag 14 februari 2012

ALLA HJÄRTANS DAG IDAG

Jag önskar er alla en underbar dag. En dag att dela sin kärlek med de man älskar vare sig de är ens barn, ens make, pojkvän, föräldrar eller vänner. Låt oss inte begränsa denna dag till enbart kärlekspar, kärleken är så mycket större än så.

Jag fryser om dina händer
av Bo Bergman


Jag fryser om dina händer,
när du ler blir jag varm av dig.
Du är glädjen som allting tänder och ångesten på min stig.
Så rik är jag vorden och väger
en värld sen jag blivit din.
Så fattig att jag inte äger
en droppe blod som är min.

Jag har gjort små kort till mina två små tjejer som de fick imorse med fina ord som jag hoppas de ska bära inom sig i sitt hjärta. En liten present förbereds till maken, min klippa och bäste vän som jag dela min väg genom livet i över 20-år. Vi har stött på en massa motgångar på vår väg genom livet men vi har lyckats hålla ihop, vi har aldrig släppt varandras händer. Vi har delat så mycket glädje och kärlek som skänker oss styrka när det blåser som värst. Jag hoppas kärleken kan leva hos oss till den dagen vi dör och bortom. Till alla mina nära och kära.....JAG ÄLSKAR ER OCH UTAN ER VORE JAG INGET.
Jag hoppas att ni alla får en fin dag idag, gör den till något fint även om ni inte har någon speciell att dela den med. 
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Oj vad fint du skriver. Blir riktigt tårögd för alla fina ord om dina nära och kära. Visst är det viktigt att vi kramar om varandra extra en dag som denna.

  KRAM till dig

  SvaraRadera
 2. Å vilken vacker kärleksförklaring till dina nära och vilket jättefint kort, enormt fint! Hoppas du får en riktigt fin dag. Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Å du söta vän, så fint skrivet av dig! Önskar dig en underbar dag och mycket KÄRLEK och här kommer den varmaste kramen till dig!♥

  Adela

  SvaraRadera
 4. Vackert skrivet. Kärleken är det vackraste livet kan ge o visst är det så att utan den är man inget. Den tanken ger stor ödmjukhet. Synd att jag inte hälsade på dig i lördags. Du var väldigt vacker i din klänning på kvällen. Jag såg att du satt i soffan bredvid vårt bord på kvällen, det var väl din huvudvärk som spökade.

  Ha en fin dag. Kram
  /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 5. Kärlek till dig söta du!! <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 6. Vackra ord både från dig och favoritförfattaren Bo Bergman! Så sant!
  Kram

  SvaraRadera
 7. En riktigt fin Alla Hjärtans-dag önskar jag dig fina!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Underbart:) Riktiga vänner är guld värd såklart. Är de dessutom ens andra hälft är det bonus!

  Ha en riktigt bra kväll nu!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Testar igen, krånglar ibland för mig att kommentera här..

  Vackert skrivet om kärlek o värme! Önskar dig o de dina en mysig o skön Valentin-kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Åh va fint. stor stor alla hjärtans dag kram!!

  SvaraRadera
 11. Hoppas du hade en mysig dag igår med dina nära och kära!
  Kul att ha fått träffa dig! Hoppas det blir fler gånger i framtiden!
  Kram
  Veronica

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER