onsdag 1 februari 2012

ATT HA EN HELVETESDAG! RENT UT SAGT!!

Idag är jag hemma, sjuk, ska ta en pencilinkur för att bli av med eländet men dessutom är vi utan VÄRME i hela huset och vi har frusit så jag trodde jag skulle dööööö, på riktigt. Ni kan tänka er en redan frusen människa från sydligare bredgrader och så värsta kyla såväl ute som INNE!! Hoppas vi ska få hjälp med detta men reparatören kommer inte förrän i eftermiddag.  Fram tills dess sitter jag och huttrar, påpälsad och försöker jobba hemifrån.....inte kul kan jag lova. Till råga på allt har jag dessurom en massa strul på jobbet och även med andra delar av huset som i enlighet med lagen om alltings jävlighet ska strula just samtidigt.....japp, jag är på strålande humör idag....NOT! Ledsen att behöva ventilera detta med er på bloggen men någonstans måste min frustration ta vägen annars kommer jag att ta sönder allt porslin vi äger och har och just mina fina, fina Matteus tallrikar ligger i riskzonen så då är det bäst att släppa lite på ångan här ;-)

Till lite roligare saker nu: jag har varit hos Astrid i Gamla Stan tidigare i veckan (i Ewa i Walla butiken) och fyndat liiiite till ;-D Jag var även en sväng in om Mathildes 70% REA och hittade faktiskt ett par fynd då de släppte sin 70% REA. Detta måste vara det bästa REA-året någonsing. Sååå mycket fint som gått att hitta till riktigt bra priser. Sedan är jag så glad att jag fått sålt den fina Ewa i Walla klänning och i samma vända lyckats hitta en i storlek S till mig (tack fina Mimmi). I år blir det ingen Odd Molly modevisning för min del, Odd Molly har valt att fokusera på inköpare och begränsa antalet inbjudna till deras Modevisning, vilket jag självfallet anser är ytterst trist, så det blir inga "Front-row" bilder i år av höstens/vinterns kollektion....trist men inget att göra åt det saken så det tänker jag inte deppa över. Här kommer lite bilder från Ewa i Walla butiken i Gamla Stan för er nyfikna och jag lovar en fin dagens lite senare från min frusna sjuksäng.

Härom dagen var det strålande sol och bittande kyla, perfekt fotoväder ;-D


Den här klänning föll jag för....den är bara så vacker och vippig. Med grova strumpbyxor, lite grövre stövlar eller kängor och så en brun eller svart kavaj blir denna SMASHING och ändå användbar. Om ni har vägarna förbi Stockholm och Gamla Stan måste ni bara ta en sväng in....dessutom kan ni ju ha turen att få träffa finaste Astrid som brukar jobba här och som är så otroligt trevlig OCH söt.

Som lite bonus idag slänger jag in bilder från Stockholm som visar sig från en av sina många vackra sidor.


Cool panoramabild jag lyckades få till, eller hur ;-D

 Ja, man kanske skulle satsa på att fota lite och sälja till turisbroschyrer ;-D Här kan man förresen skymta Odd Mollys huvudkontor, tror det är första gula huset till vänster i bild.
Återkommer så snart jag lyckats bli lite varmare om händerna....känns som om fingrarna ska trilla av.
Ha en fin dag!
KRAM!!


12 kommentarer:

 1. Så fin klänningen var! Nu längtar jag till Stockholm........ Kram Catrine

  SvaraRadera
 2. Stackare som är sjuk, fy vad det är jobbigt. Men du har ju fyndat en fin klänning, jag har en likadan fast i grön. Så fina vi blir till våren. De är som konstverk, visst går det att handlöst förälska sig i dessa underbara! Tråkigt det där med Visningen och att de har dragit in på biljetter. Men vi får titta på datorn med våra fina Wallor, ha ha. Krya på dig, hoppas du blir frisk till eventet:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tvi vale vilken dag, såna vill jag inte vara med om. Men du har ju massor med fina fynd att trösta dej lite med.

  Här uppe hos mej är det riktigt kallt -27 så det gäller att vara snabb vid utevistelse. Men CG värmer bra:)

  Krya på dej./K

  SvaraRadera
 4. Men snälla du vilken otur ni har idag. Jag förstår precis hur mycket du måste frysa!! Har ni öppen spis att tända? Hoppas det...
  Jag hade veckans absolut mest fullbokade dag idag. Vaknade inatt av att lilla hade ont i magen. Blev inte bättre mot morgonen om jag så säger. Suck. VAB idag, mobiltelefonen har jag glömt på kontoret så ingen kan ringa mig. Skulle dessutom ta emot både städerska på morgonen och ett besök kl 16, båda fick avbokas. Nu återstår det att se hur det blir med kvällens aktiviteter. Jag vann ju inbjudan till visningen på Facebook och det hade varit roligt att ta sig dit.

  Hoppas nu du kryar på dig och att ni får elen tillbaka snabbt!!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Usch, inte kul med såna dagar och är man sjuk blir allt bara ännu jobbigare. Jag är nog som du som försöker vara tapper och jobba fast man egentligen borde ligga och unna sig att vara sjuk och bara vila men det går liksom inte med jobbet man har och tillgången till datorn konstant hela tiden. Klart du ska ventilera i bloggen. Man får mycket boozt tillbaka då och det kan man väl få unna sig när dagen är pest.

  Underbart vackra bilder du bjuder på. Stockholm är bra vackert och Ewa i Walla lockar mer och mer. har ju lilla Linolin i småstaden där jag bor så snart blir det nog ett besök där :) De har ju rätt stort utbud av EiW. :)

  Krya nu på dig finaste och snart är den här dagen slut och kan läggas till handlingarna. Imorgon ny dag, nya möjligheter...
  Kramar
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Usch och fy! Känner precis igen mig. Jag är hemma från jobbet och är sjuk och det känns inte som jag någonsin kommer bli frisk. Men imorgon måste jag jobba och i helgen blir det nattjour. Urjobbigt!!

  Hoppas värmen funkar snart! KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Usch, fy vilken dag du har idag! Trist du är sjuk o fryser men säger som Linapina, hoppas ni har någon öppen spis/ kakelugn eller liknande! Annars är det dags investera i en sådan..det ger igen kan jag lova. Sydlänning som du är är ju skäl nog, fniss. (som argument menar jag..)
  Vackra bilder från huvudstaden, kul med dina fynd! Du får trösta dig med fyndköpen..
  Friska på dig nu!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Men stackare - nu borde det väl ändå vara nog. Så jäkla typiskt att värmen ska krångla nu när det blivit riktigt kallt :( Hoppas reparatören varit där nu så du slipper iskyla inomhus! Riktigt riktigt fina bilder du tagit från min hood!
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Jag får tårar i ögonen när jag ser dina bilder. Såå makalöst vackra. Jag är född o uppvuxen i innerstan. Har bott heeela mitt liv i stan. Sedan några år tillbaka flyttade vi ut på landet mot Sigtuna och det går inte en dag jag inte saknar stan. Jag kommer aldrig helt acklimatisera mig. Aldrig. Stockholm måste vara världens vackraste stad.

  SvaraRadera
 10. Sahra: tack snälla för dina vackra ord! Håller med dig. Stockholm är makalöst vacker!!

  SvaraRadera
 11. Alla ni underbara tjejer! TACK snälla för de fina peppande orden, de värmer i avsaknad av på innevärme ;-D
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 12. Vet hur det är med kyla. Vi var bortresta över helgen och då hade maken tyckt att det var bra att stänga av värmen. När vi kom hem i söndags var det sju grader inomhus. SJU grader!!!
  Då var jag inte glad. - Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER