lördag 25 februari 2012

GILLAR VALERIES FINA PLAGG

Här kommer fler fina REA-fynd som jag samlat på mig från Valerie. Valerie är definitivt en favorit i min garderob. Gillar de bearbetade, kvinnliga, vackra plaggen som hon designar i otroligt vackra tyger. Här är en kavaj som jag fyndade i Malmö (ja, även den på söndagen efter bloggeventet) och som jag kommer att ha stor användning för.
Svårt att återge färgerna på denna men det är en blandning av gråa och blåa toner som är perfekt till jeans liksom till svarta elegantare plagg. Jag har oftast storlek 38 i Valeries plagg som jag tycker är normala till lite rymliga i storlek.Lovar visa bättre bilder på denna när ljuset åter anländer ;-D
Ha nu en fin dag!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. ja det gör jag med! jättefin är du! kram

  SvaraRadera
 2. Känner lite att, jag borde hängt med dig på söndagen i Malmö istället för att åka hem!! ;) DU verkar ha gjort riktiga fynd! Oh My, jättevackert!!

  SvaraRadera
 3. Så fin, jag har en liknande från Valerie och älskar den kram

  SvaraRadera
 4. Så ursnyggt! Du gjorde fantastiska fynd!

  Kramar till dig vackra!
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER