söndag 12 februari 2012

EMMAS EVENT

Här kommer lite bilder från gårdagens stora Event.....mycket intryck och många tjejer samlade på en och samma plats. Lite kaotiskt stundtals och tyvärr lyckades man inte träffa alla man hade velat (Sahra och Mary) som jag letade efter er. Det var omöjligt att hitta varandra bland så många okända ansikten och tyvärr gavs ingen presentation av tjejerna eller bloggarna.....så det var en hel del tjejer som jag letade efter som jag inte hittade.

Finaste EMMA
Björn behöver ingen presentation.....väldigt vältalig och stort ego


Vackraste Malenami
Sötaste tjejerna Emma & Malenami

Det här var dagens stass på dagen.
Ha nu en fin dag, lovar återkomma med fler bilder och intryck när jag sitter på tåget.
Ha en fin dag!!
KRAM!!

13 kommentarer:

 1. Där är du! Gör tvärtom och hittar bloggarna till alla ansikten. Jag la speciellt märke till din underbara klänning, så fin! Kul hade vi!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tack, kul att se, verkar varit en lyckad kväl:-) kram

  SvaraRadera
 4. Håller med ovanstående, din tunika/klänning är verkligen fantastisk. Hoppas att tågfärden går bättre idag än den gjorde igår!

  SvaraRadera
 5. Du är så galet vacker IRL! Så glad att du kunde komma.

  SvaraRadera
 6. Så kul att ses!!! Får inte dröja för länge till nästa gång!!! KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Det var jättekul att träffas! Tyvärr var jag inte i bästa form för att prata och umgås vid frukosten men jag hoppas vi kan ta igen det någon annan gång.
  Många kramar och hoppas du har kommit hem ordentligt.
  <3
  L

  SvaraRadera
 8. Helgen har varit toppen. Heeelt underbar. Jag hade dock haft förhoppning att träffa och prata med fler av de bloggare jag läser, bla dig då. Det var inte helt lätt att identifiera de som var där. Vi var sena till det mesta. Sena till Börshuset (missade inget), sena till kvällen. Jag fick jätteont i foten och blev lite nervig när dragshowen skulle börja. Hade någon stött till min fot då hade jag överröstat hela lokalen. Jag och mitt ressällskap återvände till hotellet och drack och pratade minnen istället. Idag var vi på ILVA för första gången. Jag är mer än nöjd. Jag kommer leva på den här helgen länge. Kram

  SvaraRadera
 9. Missat bilderna på klänningen från Tindy. Dyr? Det står Sahra i den. Hur är den i stl. Normal. Åh så gärna jag vill ha den.

  SvaraRadera
 10. Superfina biler! Ja, visst var det en underbar lördag. Trevligt att träffa dig... även om det bara blev en stund i lobbyn ;) Ha en fin kväll. Kram Malin

  SvaraRadera
 11. Sv; Men jaaaaa, det är klart vi måste ses i Stockholm istället...asap! Det var def kaotiskt stundtals och jag glömde liksom helt bort vilka ansikten som hörde ihop med vilka bloggar! Galet var det men så roligt! Då tror jag att jag såg dig, för såg en tjej flimmra förbi i just den outfiten under eventdagen. Vi skulle kört en "I'm wearing this", det hade varit enklare :P

  Hoppas du mår bättre idag!

  massa kramar

  SvaraRadera
 12. Så fin du var!
  och vad roligt att se så mycket bilder från eventet!

  SvaraRadera
 13. Oh det är ju så roligt att få se alla bilder, kikar in hos alla! Ikväll lägger jag upp mina! =D

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER