fredag 24 februari 2012

UP TO ME ISM DRESS OCH VELVET STRETCH JACKET

Slänger in lite bilder på en fin kombo som jag tänker använda till våren. En av de vackraste klänningar Odd Molly tillverkat är i mitt tycke den vackra Up to me ism dress. Har den i Chalk och i denna fina blåa färg. Den är perfekt ihop med den fina Velvet stretch jacket i samma djupblåa nyans.
Som ni märker är jag ganska frånvarande från bloggen och jag hinner tyvärr inte svara på frågor eller interagera med er fina läsare. Jag hinner lägga upp enstaka inlägg som jag hoppas att ni ändå uppskattar men just nu håller jag på en massa saker som jag lovar dela med mig längre fram bara inte just nu.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. ta det lugnt och jag är här och kikar då och då..

  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk fin kombo! Stressa inte, koppla av och ha en fin helg. Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vackert! En fråga förresten; du har ju både Chill Norways "Breeze Dress" och Odd Mollys "Anglaise Tunic", anser du att det är samma tunna bomullstyg i båda klänningarna, eller är den ena tunnare respektive tjockare i materialet? Intresserad av alla info du kan ge mig, Tack! Står nämligen i valet och kvalet mellan dessa båda skönheter :) Ha en fin helg! Kram från Lisa :)

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa: jag skulle nog säga att båda är lika genomskinliga, kanske att Breeze dress är aningen tunnare i tyget men det är ingen större skillnad och man behöver en underklänning under båda.
  Lycka till!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER