onsdag 22 februari 2012

KONSTVERK FRÅN VALERIE

Idag tänkte jag visa upp min vackra kappa/klänning från Valerie som inhandlades för ett/två år sedan (på REA, jag är duktiga på att fynda ;-) Denna tänkte jag ha på mig i sommar inför en annalkande födelsedagsfest. Otroligt vilket hantverk som ligger bakom denna och jag tror ändå att nypriset inte var högre än 4.000-5.000 när det begav sig (jämfört med t ex Pukka Wrap som kostar mer än det dubbla). Handbroderat silke med ljuvlig passform.Detta är ett plagg som jag aldrig kommer att tröttna på. Denna tillhör skaran plagg som ALDRIG kommer att lämna min garderob av den enkla anledningen att jag blir lycklig bara av att titta på den. Visst är det värt nåt?
Ha en fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jag som absolut inte gillade Pukka Wrap tycker dock att den här kappan var väldigt vacker. Nästan mer som en klänning än som en kappa. - Maja

  SvaraRadera
 2. Såååå vacker och nej - den får inte lämna garderoben!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Undrar om du har kvar din rosa/orange x-stitch med blå band? Vilken storlek har du på den?
  Mvh V

  SvaraRadera
 4. Helt underbar! Vet du vad kappan heter? Vilken storlek har du på den?
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Helt underbar så otroligt vacker!! Den får du verkligen inte sälja.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag förstår dig. I could kill for that coat.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER