lördag 4 februari 2012

ATT ÄLSKA ETT VACKERT PLAGG & EN FIN SOMMARKLÄNNING

Denna söta klänning som jag beställde från NANTUCKET har jag bara inte haft tid att visa upp men just nu i denna kyla drömmer jag om varma sommardagar och ljumma sommarkvällar. Denna kommer att vara perfekt. Den är verkligen smickrande för figuren och normal i storlek, här har jag tagit min normala storlek 2.
Fin tillsammans med den nya fina Canna Cardi i den rosa nyansen.Här har jag knytit den bak i ryggen istället.


Sen har jag provat den vackra, vackra Pukka Wrap Cardigan tillsammans med olika skärp i midjan bara för att se hur man kan variera denna om man inte alltid vill ha den öppen. Jag måste erkänna att detta är ett av mina dyraste Odd Molly köp och samtidigt är det DET plagget jag blivit mest förälskad i från Odd Molly. Jag kan inte låta bli att gå förbi det och klappa lite på den varje gång jag går förbi den. Dessutom är kvalitén helt LJUVLIG, en blandning av bomull, silke och cashmere.

Ja, man kan tala om smått besatthet....tänk att ett plagg kan trigga igång alla dessa känslor....märkligt.
Ni får ursäkta att det blir en lång bildkavalkad men jag lovar att inte bombardera er med fler bilder över denna vackra mer i helgen ;-D

Avslutar med några vackra bilder som togs idag.

På morgonen och sedan på sen eftermiddag.Åh, så lite bilder på våra vackra orkidéer som piggar upp oss här hemma.

Tycker nog dessa är ett av de vackraste blommor som finns. Nu ska det bli Löjroms toast och gott vitt vin :-)
Ha nu en fin lördagskväll!!

 KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut du ska bombardera med bilder av dessa vackra plagg. Du är jättefin i allt som vanligt.
  Ha en underbar kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så vackra, fräscha färger! Passar dig, du vackra.

  SvaraRadera
 3. Koftan är helt underbar! Jag förstår att du är mjukt nöjd att äga den. Vad roligt att kunna variera den, ett sånt plagg vinner ju i längden.

  Jättefin med klänningen och koftan till. Härligt att se somriga provningar en dag som denna :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Sommarklänningen har jag också köpt och en rosa Lovely knit till men denna kofta var också jättefin till.....härliga färger...något att tänka på!!!
  Fortsatt trevlig helg.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Vill bara ge en komplimang till din fina och inspirerande blogg!
  Dina senaste fynd är helt underbara.
  Anna

  SvaraRadera
 6. Verkligen söt klänning på dig!
  Koftorna är underbara, finns föör många att välja mellan o garderoben svämmar över.. Bygga ut kanske, hihi.
  Nu melodifetival!
  Ha en trevlig kväll de dina!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Underbar kofta från Odd Molly. Vart är den köpt? Syftar på den med mycket volanger fram och mönstrad bak. Den skapar cravings! ;) Hoppas de var Ok att jag lånade bilden på dig med koftan till min blogg? Om inte, säg till isf så tar jag bort det. Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER