onsdag 15 februari 2012

VACKER KLÄNNING FRÅN EWA I WALLA

Tänkte visa lite vackra plagg som hittat hit från Ewa i Walla. Är så glad att jag hittat detta fina märke även om den inte är lika vardagsanvändbar som Odd Molly-plagg. Älskar materialet och känslan som infinner sig när man har dessa på sig.
Här med ett vackert strass skärp från ett danskt märke (har glömt namnet på märket ;-)Här tillsammans med ett långt skärp från Hunkydory

Kommer försöka hitta en topp i en mjukare färg att ha under men under tiden funkar det med vitt.
Ha en fin dag!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Vilken fin! Och färgen ser ut att passa dig perfekt. Det är lustigt att de kan vara så olika, wallorna!

  SvaraRadera
 2. Den är ljuvlig! Och jag tycker om båda skärpen till.
  Du klär väldigt bra i Wallorna, liksom Emma och Mary:D

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Så himla ljuvlig och vacker. Walla är verkligen något utöver det vanliga ♥

  SvaraRadera
 4. Hör spetsen till klänningen eller har du linne under. Den är jättefin. Verkligen jättefin

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin den är jag är jättesugen på den, vilken storlek har du? Jag ar provat en M som var stor som ett hus... Kram

  SvaraRadera
 6. Så snygg du är i Walla! Underbar klänning och jag tycker mycket om den färgen! Fint med skärpet till också. Nu är jag så sugen på att köpa en Ewa i Walla kjol men lyckas inte hitta den modellen jag vill ha i min storlek i lilla Småland;)

  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera
 7. Jättefin, klär dig jättebra.
  jag kan inte ha Wallorna, blir stor som ett hus.... och det är inte så kul. Men eftersom det finns så många olika modeller kanske jag kan hitta mig något frasigt följsamt också. Ha en fin fortsatt kväll.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER