fredag 3 februari 2012

ODD MOLLY NÄR DET ÄR SOM BÄST!!!!!

ÅH, jag kommer att gå pank på vårens och sommarens Odd Molly kollektion, särskilt efter att ha sett höst/vinter kollektionen. Några sådana här plagg som de jag provade idag fanns inte i mina ögon. Visst är det fint med svarta plagg men vill jag ha sådana då finns det MASSOR av andra märken jag föredrar jämfört med Odd Molly. Odd Molly är just de plagg som jag tycker ska sticka ut, de plagg jag kombinerar med andra mer stilrena plagg, de plaggen som liksom drar ögat till sig....inte svarta plagg, hur snygga de än må vara. Men tillbaka till vårens plagg som finaste Madde hade fått in på NOOS. Jag säger bara OH MY GOD!!!! Ni får se själva vad ni tycker men det var så mycket fint men framförallt min DRÖMKOFTA hade kommit. De tog bara in den jag beställt.....till att börja med.....den är SAGOLIK!! Jag säger bara PUKKA WRAP CARDIGAN!!!

Jag hinner tyvärr inte skriva ner alla namnen och priser men ni kan gå in på NOOS om ni är nyfikna på dessa fina plagg.....hekt makalöst fina är de i sina färger och modeller.

Man dör lite när man tittar på denna vackra, vackra kofta!!! Kommer kosta mellan 8.000-9.000 om Noos tar in fler, man får maila Madde om man är intresserad av en sådan. Denna är MIN och det är en Storlek 1 som jag har på mig, den är rymlig så man kan gå ner en storlek i denna.
Denna vackra kofta är betydligt mera prisvänlig och ACK så vacker!!! Canna Cardi är så snygg och den är normal i storlek och knytet sitter mycket bättre på än vinterns variant.
 SÅÅ SNYGG i denna färg!!


 Denna färgbomb är bara såååå läcker, man kan gå upp en storlek i denna om man vill ha den lite ledigare för den är rak i modellen. Colbert tunic i storlek 2 är lite som 9th Sweater men aningen kortare i modellen och ärmen är kortare. Söt men man ska se upp med att halsringningen inte ser ut som på produktbilden, lite synd tycker jag, men söt.Här är den vackra Poetry Dress i Porcelain i storlek 2.....sååå fin passform. Kom idag och den är verkligen klassisk och superfin på. Priset är ca 1.890 kronor vilket är prisvärt för denna.Här med Pukka Cardi....så fin....ojojoj.

Libre tunic i denna rosa färg är en underbar färgbomb som man blir så gald av. Jag har storlek 2 och den är figurnära som ni kan se. Kostar ca 1.800 kronor.
Nu ska jag ha fredagsmys med familjen. Hoppas ni har en fin fredag!!
Vilken/vilka tror ni följde med hem ;-D Det fanns ETT plagg som jag bara inte kunde lämna kvar i butiken.
Åh, vad jag älskar denna kollektion, så mycket fint.....man kommer att bli ruinerad ;-D
KRAM!!!

12 kommentarer:

 1. Wowee!!! Super fantastic testing of the new styles. The cardigans are spectacular in the most delicious colors. I suspect that you would like one of each ;)
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Tack för en underbar provning av spännande plagg. Sååå mycket fint det finns nu. Pukkan är ju helt marvelous men 8000...njae, inte för mig. Tycker du var fantastiskt snygg i den "svartmönstrade" cannan och poetry dress. De var verkligen sååå himla fina på dig (ja, de andra också men de verkligen var som gjorda för dig)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint att titta på. Tusen tack för det.
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Oj så mycket fint! Tack för en toppenblogg!

  SvaraRadera
 5. Jösses vad mycket snyggt! Det kommer ju tokmycket fint vår o sommar! Hur skall detta gå..
  Din kofta är ett konstverk!
  TACK för dina provningsbilder! (fast plånboken lär gråta..)
  Ha en skön kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Pukka Cardin tänker jag INTE slåss om, tyckte inte om den alls. Ryggen var väldigt fin, men på framsidan var det alldeles för mycket krimskrams för min del. Cannorna däremot var ljuvliga. - Maja

  SvaraRadera
 7. Oj så mycker du provat här! En av dessa koftor väntar jag på fast i annan färg. Vilken storlek var det på koftorna du provade?
  Pukkan är ju verkligen ett otroligt konstverk. Själv klarar jag dock inte alls av tröjor med så mycket tyg och nedhäng framtill. Ryggen är väldigt fin på den! Sen är ju priset hutlöst högt även om det så klart ligger ett otroligt arbete bakom den!
  Tack för fin provning!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Poetry dress tror jag fick följa med dig hem. Hade något fått följa med mig hade det blivit någon av de två Libre tunic, den rosa helt underbar. Koftan är supersnygg på dig.

  Kram/ Berit

  SvaraRadera
 9. Oj så mycket snyggt! Jag tror Poetryn fick följa med hem, eller en canna. Har beställt en sån, hoppas den blir bra!

  Tack snälla för provningen!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Oooo så mycket snyggt! Du är galet vacker i allt! Den första koftan är to die for....guuuuud så snygg!!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 11. Mycket fint!!! :-D Man blir glad av Odd Mollys kläder det kan man inget annat än erkänna!! Allt sitter som en smäck på dig snygging!!
  Kram Ina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER