fredag 10 februari 2012

FIN TUNIKA FRÅN VALERIE

Som många av er vet älskar jag Valeries vackra kvinnliga plagg och jag passar alltid på att handla på mig dessa när det är REA. Denna lyckades jag haffa till ett bra pris och jag tycker den är ljuvlig. Hinner inte skriva så mycket idag men lite bilder bjuder jag på.

Jag är tyvärr lite sur på min mac som inte har något bra och grattis redigeringsprogram. har även provat att ladda ner grattis test av Adobe Photoshop och fattar NADA, dvs inte särskilt användarvänlig till skillnad från min favort Photoscape som jag ÄLSKAR och saknar till min dyra men just nu inte särskilt älskade Mac. Säger bara BLÄÄÄÄÄ för Apple och deras Datorer (som denna Macbook Pro) som inte kan ha bra bildredigerings program grattis med tillgång till effekter och fina ramar.
Ha en fortsatt fin fredag!!

7 kommentarer:

 1. Underbar tunika! Å vad roligt att få träffa dig i Malmö! Ska bli en kanonhelg!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Tar du dig bara tid till att lära dig Photoshop så är det ett absolut underbart program. Du kan göra allt i Photoshop och det är dö kul :O) Borde väl kunna hitta en manual på nätet eller köpa boken så du lär dig. Sorry, kanske inte det svaret du ville ha men trust me Photoshop är outstanding!

  Ska bli kul att se dig imorgon.

  Ha en skön resa :O)

  Kram Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 3. Ps en sak till :O) Hur kan du inte älska Mac?! Så sköna o tysta processorer o värmer inte ett smack om du sitter med lapen i knäet i soffan :O) Det gör jag alltid med min dumma o fula pc. Den brumamr och bränner i benen... Men mannen har den där snyggelisnygga o super tunna Macen :O) Älskar den. Men glöm att jag lägger 15 000 kr på en dator, särskilt inte när mannen har en att tillgå :O)

  /Katarina tvillingmamma

  SvaraRadera
 4. Håller man inte på massor så är stora Photoshop väldigt dyrt. Själv kör jag med Photoshop Elements som jag tycker är fullt tillräckligt. Picasa har ju också en del effekter och är alldeles gratis.
  Själv är jag både PC och Macanvändare, men kommer nog aldrig att bli Macfrälst. Jag tycker att en hel del saker är mycket krångligare (tex för att göra något så enkelt som att ta en bildskärmskopia måste jag trycka på tre olika knappar samtidigt), men tycker att det är kul att köra lite med båda.
  - Maja

  SvaraRadera
 5. testa picnic.com - lätt att använda on the fly!

  SvaraRadera
 6. Tror tyvärr många köper Mac utan att veta riktigt vad som gäller för den... om man inte har den i profesionella yrkeslivet på nåt vis. Sa hon som jobbar på "the-very-first-PC-företaget :=)
  Ha så underbart härligt i Malmö nu ihop med alla underbara bloggare. Och tack snälla för din hälsning hos mig! kram Milla

  SvaraRadera
 7. Photoshop elements är mycket enklare men precis lika bra. Sedan vet du kanske att du kan ha photoscape på datorn. Det går att dela upp mac'en så att en del av den kör windows. Och då kan du alltså ladda ned photoscape. Inte alls svårt.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER