tisdag 7 februari 2012

ATT FÅNGA ETT ÖGONBLICK, EN STÄMNING

Jag har länge beundrat och inspirerats av The Sartorialists ljuvliga ögonblicksbilder av mode ute på gatorna runt om i världen. Älskar hur han lyckas fånga in personligheten hos den för oss okända personen och hur man får en känsla för miljön som personen befinner sig i. Man blir delaktig i en annan människas liv för ett kort ögonblick. Jag önskar att även jag hade kunnat springa in och fånga in miljöer och människor på samma sätt för i Skandinavien finns en minimalistisk skönhet i modet som är svår att hitta någon annanstans. Får kanske bli mitt projekt när jag blir pensionär, mellan alla plåtningar av barn och barnbarn ;-D
Här är några inspirerande bilder som jag lånat från hans vackra blogg.
Bild lånad från The Sartorialist


Bild lånad från The Sartorialist


Bild lånad från The Sartorialist
Helt magiska bilder som förmedlar stil, självförtroende och kärlek. Om ni inte har varit där kan jag varmt rekommendera denna blogg för inspiration. Idag blir det intensivt på jobbet så vi får se hur mycket jag hinner blogga.
Ha en fortsatt fin vecka!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. hahahaa..jaaaa bästa idén! Men förstå vilket roligt pensionärsjobb!! Jag vill hänga på..jag tar med mig hembakat!! ;) Deal? :P

  SvaraRadera
 2. Mary: YOU GOTTA DEAL ;-D
  HAHAHAHA, kan se två utsnygga pensinärsdamer som försöker fånga ungdomar på bild och som lockar med lite hembakat, vilken hit ;-D
  KRAM fina du!!

  SvaraRadera
 3. Fasiken vad, bra ..känns sjukt bra att ha ålderdomen färdigplanerad redan. Piuh.. ;) Vi syns på lördag (och klart ingen kommer bli besviken!!!...vilka knasigheter)

  kram snygging

  SvaraRadera
 4. Åh jag älskar dessa bilder, och framförallt kvinnan i mitten! Vilken power! Som en riddare!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER