tisdag 7 februari 2012

DET NÄRMAR SIG.....BLOGGEVENTET......NERVÖST & PIRRIGT

Nu närmar sig detta Event som fina Emma lyckats pussla ihop, jädrans vilken kvinna som har lyckats med detta konststycke. Makalöst att samla ihop så många bloggande (och icke-bloggade) kvinnor för att träffas och ha roligt ihop. Helt fantastiskt!! Det kommer att bli otroligt roligt men samtidigt också OTROLIGT nervöst.
Jag funderar på en massa olika outfits och jag lovar att rapportera så gott jag kan från Eventet, kanske inte löpande men definitivt i efterhand.
Dagens stass är en Hunkydory blus och en fin Branting väst


Hoppas ni har en fin vecka.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Spännande! Jag hoppas verkligen ni får en supermysig helg med massor av skoj. Hoppas du har tid att rapportera lite till oss här hemma via bloggen.

  Fin var du idag, här och live :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Har lite svettig klädpanik själv.. hade hittat "the outfit" för kvällen, sen såg jag mina vinterbleka ben mot det "kitt-vita" och insåg att jag såg ut som ett sådan där genomskinligt smörpapper... Inte bra. :S

  SvaraRadera
 3. Ja, lite panik har man ju allt nu inför lördagen:)) Kläderna jag hade valt är jag nu är jag osäker på. Det är en lite trist tid nu, vill ta fram lite vårigare kläder. Släppa in lite färg bland de mörka. Det blir nog bra på lördag, längtar.
  Jättesnygg blus du har på dig.
  Ha de bra Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! en jättefin outfit! undrar vilken storlek har du i denna fina västen från Branting?
  vänligen
  Julia

  SvaraRadera
 5. hej Julia,
  Jag har storlek M på min.
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. tack och väntar på fler bilder från eventet!!!:)
  de jag har sett hittills är jättefina...kul att få inblick i den enorma insatsen Emma har gjort

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER