lördag 11 februari 2012

ATT VARA PÅ VÄG TILL VÄRSTA EVENTET!!

Japp, så sitter man på tåget, morgontrött, lite lätt illamående men trots detta vid gott mod.....det är ju så mycket roligheter som väntar....hatar bara att åka tåg....hade förträngt det när jag glatt slängde mig på nätet och bokade in tågbiljett. Har redan träffat/sett en del tjejer som ska ner till Malmö i samma ärende som jag själv ;-D Japp, känns smått som en sekt just i detta nu, men en trevlig sådan ;-) Har inga flashiga bilder att dela med mig från snabbtåget till Malmö, tyvärr men så snart vi är framme ska kameran fram i högst hugg. Däremot kan jag dela med mig av dessa fina bilder på den vackra klänningen som återvände hit häromdagen när Wakakuu hade sin 70% REA....japp, nu får den stanna.

Vad det blir för stass på bloggeventet får ni se lite senare....visst är spänningen olidlig ;-D
Ha nu en underbar lördag, vi ses lite senare!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Vad bra att den klänningen hittade tillbaka för den är ju bara sååå fin på dig.
  Hoppas du får det alldeles underbart i helgen. Önskar jag hade varit med och träffat dig och alla andra härliga tjejer men det får bli en annan gång

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Ha så kul nu på eventet, ni kommer att ha jätteroligt. Tur att klänningen är tillbaka, du är så fin i den.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha det så kul! Jag tänkte på dig och att den borde bli din igen när jag såg den på 70% rea Kram

  SvaraRadera
 4. Ha det så kul i Malmö på eventet. Bered dig dock på en busstur mellan Hässleholm och Eslöv då det inte går några tåg däremellan under denna helgen.

  SvaraRadera
 5. Kul den hittade tillbaka! Jag har projekt olöst än på denna! (min förra var för stor..)
  Önskar en riktigt rolig o härlig helg med alla nya o gamla vänner!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Spänningen är olidlig! Följernågra av er till Mamlö från bloggdala! Ha det superkul! Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Grymt. Jag tror också att ni kommer ha det riktigt kul på eventet! Önskar så att jag fått plats;))

  SvaraRadera
 8. Vad bra att den kom tillbaka - du är ju jättesnygg i den! Ha det nu så roligt!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas att ni alla får det så kul på eventet, men det är inget jag betvivlar.

  Jag tänkte höra med dig,oddmolly master, om en kofta jag är ute efter. Odd molly, blå (marin?) och med rosa text på ryggen där det står just "odd molly". Tror att den är ungefär till höfterna/rumpan. Säkert jättekänd och så men jag har googlat (är kass på just det) och hittar inget. Vet du eller någon läsare vilken jag menar? Skulle ni vara så snälla att komma med namn och ev. kollektion?

  Tack så himla mycket på förhand/ Bella

  SvaraRadera
 10. Den klänningen höll jag på att klicka hem men så försvann den ;-) Får jag fråga hur lång du är?
  Mvh Cattis

  SvaraRadera
 11. Hej Cattis: Jag är 1,72 cm lång.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER