onsdag 1 februari 2012

ODD MOLLY FALL/WINTER 2012......EXPECT EVERYTHING....NJAA

Vet inte hur många det var som följde visningen men jag kikade från och till med lillasyster i knäet (hon, liksom sin mor, älskar kläder :-) Måste erkänna att jag blev aningen besviken denna gången, annars brukar höstkollektionen vara min absoluta favorit, älskar hösten kappor och vackra klänningar som brukar komma. Det var MYCKET svart i början (Odd Molly som en gång svor att inte använda svart....), fortfarande en mer figurnära, smal silhuett, mera i mitt tycket flörtande med det mera "mainstream" inom modevärlden och ingen riktigt vacker klänning, som liksom tar andan av mig bland det som visades upp. Visst fanns det vackra stickade koftor, en vacker kappa och klänningar men de kändes inte nya och häftiga i designen, en hel del klassiker som "filtkoftan" dök upp. Sen vet jag sen innan att Modevisningen endast är ett litet urval, men urvalet ska ändå lyfta upp och vara representativ för helheten. För första gången måste jag erkänna att jag inte hittade några måsten, inget som väckte mitt ha-begär. Sen vet jag givetvis att detta säkert kommer att ändras när man får tillfälle att se hela kollektionen, men just nu känns det inte som att jag kommer att shoppa loss till hösten.
Bild lånad från Odd Mollys Twitter
Bild lånad från Odd Mollys Twitter
Ja, jag saknar den gamla goda tiden när Odd Molly struntade i etablisemanget och gick sin egen väg, när det gjorde roliga och kvinnliga plagg för alla kvinnokroppar, när de gick barfota på modevisningarna....sen vet jag att ett modemärke måste förnya sig, frågan är bara hur man gör det utan att tappa sin själ och sina "fans/kunder". Hoppas det ska finnas en massa fina plagg trots detta som man kan falla för och som påminner en om varför man blev förälskad i Odd Molly en gång i tiden.
Jag återkommer om en stund med en dagens.
Kram!!

3 kommentarer:

 1. Håller med att det saknades den där helt magiska klänningen och reagerade oxå på mycket, ja nästan så att jag började undra om hela kollektionen var i svart, men sen kom färg explosionen som tur var. Även om det saknades en del så var det mycket jag oxå tyckte om. Så klart godkänt från lilla mig! Me <3 Odd Molly!

  SvaraRadera
 2. I understand exactly what was missing....the playful dresses that have room for comfort and movement. There are lots of beautiful knit cardigans, sweaters and many cardigans that are longer in the front than the back (I am not sure about that style), but a lack of easy to wear dresses with a more relaxed fit.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 3. Lustigt, för jag kände precis tvärtom. Känner att OM mer och mer närmar sig "min" stil och smak och jag gillade verkligen det jag såg igår :). Gillade verkligen att de hade lite svart som är min favvo-färg. Men det är kul att åsikterna är olika. Däremot kan jag hålla med om att det känns lite som de begränsar modellerna lite till att vara mer slimmade och inte så "comforty" längre....

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER