lördag 25 februari 2012

FLER AV ODD MOLLYS VACKRASTE PLAGG HOS NOOS!

Upptäckte precis att NOOS fått en massa andra vackra plagg från Odd Molly som nog är några av säsongens vackraste plagg. Dessa fastnade jag för redan på visningen i höstas. Jag kan avslöja att jag redan klicka hem tre av de plagg som Noos fått in, har dock inte hunnit prova dessa och kommer inte heller att hinna göra det på ett tag men jag lovar visa dessa så snart jag hinner.
Vackraste Foresome tank, pris ca 2.000 kronor.

Vackra Foresome skirt som tyvärr kostar ca 5.000 kronor men som är ett litet konstverk, snygg med en underkjol under.

Denna otroligt snygga och användbara kofta har nu kommit in i nya färger och denna färg är jag sugen på att klicka hem (trots att jag redan har 2 andra hemma). Timeout Wrap Cardigan, pris ca 1.800 kronor.
Vilka är era favoriter från vårens kollektion?
Hoppas ni har en fin helg!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Helt klart än så länge min flirtini i vintage turquoise!
  kram

  SvaraRadera
 2. Forsome tank är på väg hit snar från Deepfling hoppas jag. (förbokad)....sååå fin ju. Annars är nog Ceremony serien en glad överraskning + den vita jeansjackan och broderade jeansen tor jag´:-)

  Ska bli spännande att se vad du hittat för godingar från Noos

  Kram fina och ha en trevlig helg
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER