tisdag 21 februari 2012

LJUVLIG KAPPA FRÅN EWA I WALLA - VARIATIONER

Denna vackra kappa hade jag redan spanat in INNAN vackra Emma hade köpt och visat upp den på sin blogg. Men det är ju klart att det hjälpte lite att hon visade den så snyggt för att jag skulle bestämma mig och slå till när det var på REA. Min är köpt i storlek M och denna är normal i storlek (inte så rymlig som Ewa i Wallor brukar vara). Innan någon blir alltför upprörd över pälskragen som jag visar upp så vill jag upplysa om att den är vintage (min mormors) och att jag själv ALDRIG skulle köpa pälsplagg, hur vackra de än må vara så är pälsen vackrast på djuren, det är min åsikt. Just av den anledning vågar jag ytterst sällan använda denna fina krage samtidigt som den påminner mig om min fina mormor och den har till och med kvar hennes doft (inbillar jag mig i varje fall).
Här med fina skärpet från Hunkydory (vintage)Här med fina halsduken (tuben) från Ewa i Walla (även den köpt på REA :-)Ha en fin dag!
KRAM!!


3 kommentarer:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER