torsdag 2 februari 2012

ODD MOLLY FÖRR OCH NU....EN TILLBAKABLICK

Jag tänkte faktiskt illustrera det som jag tycker fattades på årets modevisning.....Odd Molly själen som så många liksom jag kommit att älska. Här kommer mina favoriter från tidigare år. Man ser liksom skillnaden när man jämför dessa...

med årets plagg....mycket svarta plagg...Får passa på att handla från våren och sommaren som jag gillar....sedan får vi se.
Ha en fin kväll!!
Kram!!

10 kommentarer:

 1. Själv tycker jag att utvecklingen OM gör nu både med s/s och a/w 2012 är bra. Jag blir lite rädd och trött på plaggen om det är samma stuk på allt hela tiden. Det jag kan tycka är tråkigt är att det inte finns så många riktiga OM klänningar i kollektionerna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, ni är många som är besvikna läser jag! Har inte kollat ännu men gissar det kommer någon liten pärla även då.
  Fast jag roar mig just att handla av vår/sommar kollektionerna. Där finns ju mycket fint att hämta!
  Hoppas du mår bättre igen o ha en fin fredag!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Mycket fint har det funnits genom åren men jag gillar verkligen deras nytänk. Känns liksom rätt just nu. Jag tror jag kommer hitta måååånga favoriter i höst :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den senaste visningen visar OM från en mer sofistikerad sida, inte mig emot, ibland har det varit lite för mycket folklore för min smak. Kul att OM förnyar sig lite men jag hoppas också att de behåller sig egna stil så att det syns att det är OM, dock med lite förnyelse.
  /Catherine

  SvaraRadera
 5. Jag gillar svart personligen men det kan man ju får från ALLA andra märken. Konstigt tycker jag att OM vill bli mer mainstream istället för mer Odd. Och jag saknar dom gamla kollektionerna enormt. När man ville ha VARENDA PLAGG på visningarna. Nu var det mer en lätt axelryckning. Jag tror helt personligen att OM har gett sig in på en väldigt vinglig väg. Bådar inte gott för aktieägarna...


  KRAM FINA DU!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag var ju inte heller så förtjust i visningen och tyckte det var fler pärlor förr, men oj. Den svarta sammetsklänningen! Vill faktiskt ha! Kram

  SvaraRadera
 7. Jag håller verkligen med dig till viss del, men jag gillar att OM har börjat med lite mer svart och lite enklare kläder, så att man kan kombinera stilar kram

  SvaraRadera
 8. Förstår att de vill förnya sig..men vad hände med "odd" Molly..mer same-as-everybody-else-Molly". Visst, lite folklore men folklore är också mkt färg och vitt. Mmm..jag vet inte, jag är tveksam.

  SvaraRadera
 9. Jaa, det var bättre förut!

  SvaraRadera
 10. Håller med dig! Har kikat på visningen och det var inte mkt jag tyckte om. Våren däremot, där finns massor av fint.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER