torsdag 16 februari 2012

UPPDATERAT: MIN KAVAJ FRÅN ALEXANDER MCQUEEN

Denna vackra kavaj, ett litet konstverk, hittade jag på 75% REA!! när jag var i Malmö på Bloggeventet och strosade runt på söndagen. Butiken heter Collezioni och de har bara enstaka av varje plagg som de tar in från olika håll (exempelvis från konkurslager). Denna fanns bara i MIN storlek ;-D
Tyvärr blir inte bilderna de bästa när det är mörkt och när man dessutom fotar svarta plagg men jag hoppas ni ändå kan ana storheten bakom designen. Är helt tagen av denna. Kommer att ha användning för den hela livet, bara jag inte sväller för mycket för den är TAJT som en liten korsett ;-D Men modellen är sådan, den ska sitta åt och forma midjan.

Alla dessa trådar som syns är tråkiga men jag kan bara beklaga och hoppas ni kan se bortom dessa ;-D


Mitt första Alexander McQueen plagg (JA SORRY, JAG HADE FÅTT HJÄRNSLÄPP, ASSOCIERAR efternamnet med Steve (skådespelaren, ni vet?)....det är stort!
Hoppas ni har en fin dag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Å äntligen fick vi se den fiiiina!;)
  Så toppensnygg! Klär dig så bra, helt enkelt DU. Härlig känsla att ha en S Mc Q i garderoben!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Vilket klipp - grattis! Den är verkligen fantastisk :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Supersnygg!!
  Och vilken timglasmidja tjejen:D

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Snygg design på din kavaj.Den liknar mycket Alexander Mc Queens design. Såg på deras webb shop att en kavaj i sommarkollectionen kostar närmare 3.000 dollar!

  SvaraRadera
 5. Supersnygg!!! Ha en fin fredagskväll. Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Men guuuud va snygg!!!! Bästa köpet!

  SvaraRadera
 7. TACK SNÄLLA TJEJER!! JAG HAR GIVETVIS FÅTT HJÄRN SLÄPP. KLART ATT JAG MENAR ALEXANDER McQueen. Helt magiskt att ha ett av hans plagg ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER