torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!

Här kommer kvällens outfit! Det måste bara bli denna även om jag redan sett att väldigt många Odd Molly-bloggsystrar har just denna på sig en dag som denna! Jag vill passa på att tacka än en gång för det varma välkomnande min lilla blogg fått! Har fått lära känna OTROLIGA Odd Molly-systrar här ute i Cyberspace. Så många vackra och starka kvinnor som delar detta Odd Molly-intresse med mig! Helt fantastiskt tycker jag! SKÅL TILL ER ALLA VACKRA, STARKA och UNDERBARA KVINNOR DÄRUTE! Jag önskar er alla:

Ett Underbart Gott Nytt År!! Må alla era önskningar slå in!!

Egendesignat Halsband!


Här komplett med alla accessoarer!


Jag hoppas att ni ALLA får ett underbart GOTT NYTT ÅR! Vi ses nästa år!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Gott Nytt År och hoppas du får en riktigt underbar kväll! Själv sitter jag här med skotträdd hund och kommer ingen vart. Kram

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år gumman! Hoppas att alla dina önskningar slå in! Kram

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År önskar jag dig!

  SvaraRadera
 4. Tack detsamma! Vacker nyårsklädsel och halsbandet är superfint! En sidokarriär skulle du satsa på tycker jag!

  Skål i efterhand o GOTT NYTT ÅR!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Det är en underbar klänningen som verkligen andas flärd och glammour så den passar verkligen till just en nyårsfest, du är underbart vacker!!
  Vill önska dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 6. Supersnygg i den underbara klänningen!

  Gott nytt år!!

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER