tisdag 31 januari 2012

NU NÄR DEN SIBIRISKA KYLAN ÄR HÄR VILL JAG KLÄ MIG I DETTA!!

Idag var det -12 grader på morgonen och jag hade verkligen ingen lust att bylta på barnen en massa kläder inkl mig själv. Det ENDA och jag menar verkligen det ENDA som duger för mig när det är så här rått och kallt är min stora men ack så varma Expedition Parkas från Canada Goose. Om ni har missat detta så har NOOS just nu 40% REA på ALLA sina Canada Goose jackor och mössor.Den här sköna mössan är jag just nu extremt sugen på att köpa med tanke på kyla.....BRRRR, jag hatar verkligen vintern. Funkar inte för mig.....ALLS.
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har idag.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Ja fy för kylan! tycker man mår dålig av att gå ut på morgonen när det är så kallt... Jobbigt och andas och huden gör typ ont. Nä ge oss vår nu, tack!

  SvaraRadera
 2. Ja usch, håller med dig helt. Hela min förra sommar "försvann" så jag längtar väldigt mkt till just denna vår och sommar! Shoppade precis på mig ett par EMU Australia..så varma! Älskar mössan på bilden, förstå vad varm och skön (och söt!!) <3

  SvaraRadera
 3. Vilen storlek skulle ni välja på en canada goose jacka? Jag är 1.72 lång och brukar köpa 42 i storlek men är kanske snarare en s.40 upptill, gillar bara inte när det sitter åt

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Svårt att säga något om storlek med damstorlek är smått i dessa. Har själv storlek L i min Expedition Parkas och jag är en normal storlek 38/40 upptill.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 5. mm en varmare jacka skulle jag ju behöva, bra tips

  Vi syns i Malmö den 11:e!
  Kram Louise

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER