söndag 9 september 2012

ATT FÅ LITE VUXENTID

Idag ska maken och jag iväg och få lite vuxentid tillsammans, dvs vi ska vara borta från Sessorna idag. Härligt med lite vuxentid samtidigt som jag får ett hål i magen varje gång jag inte får vara med mina Sessorna. Just denna veckan har jag redan varit ifrån dem alltför länge och hade vi fått planera om hade jag och maken nog inte valt denna dag för att åka iväg, men ibland får man ta det man får och fånga dagens/stunden, gilla läget helt enkelt och göra det bästa av det.

Vi var här vid samma tidpunkt förra året och det var en magisk dag så i år kör vi samma upplägg ;-)
Sandhamn på sensommar/hösten är verkligen en underbar plats.


Som ni förstår blir det därmed fokus på annat än bloggande men jag lovar att ta igen det senare ;-)
Ha en fin söndag!
KRAM!!


4 kommentarer:

  1. Förstår din känsla, har haft den själv många gånger. Men sandhamn är jättemysigt! Ha en fin söndag nu! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Ha det så mysigt och trevligt med mannen!!! Ser verkligen fint ut i Sandhamn!

    SvaraRadera
  3. Sandhamn är alltid rätt. Underbart även under smällkalla vintern. Njut

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER