fredag 28 september 2012

ATT VARA SLUT OCH ATT HITTA VACKRA ACCESSOARER

Idag är jag verkligen slut, det har varit en intensiv vecka och dagarna blir bara kortare och mörkare, energin räcker inte lika länge. Jag har dock varit aktiv, fått tag i de flesta plagg jag ville ha från Missoni by Lindex och lämnat tillbaka en del som jag inte var helt 100% säker på. Sen ett tag tillbaka går jag en hel del i enkla svarta plagg med snyggt snitt, allt ifrån Day, by Malene Birger, Greta, Odd Mollys svarta plagg och Camilla Thulin. Eftersom det lätt blir dystert måsta man piffa upp dessa outfits med accessoarer. Idag hittade jag det perfekta halsbandet om man vill piffa upp såväl festklänningen som vardagsoutfiten (om man nu jobbar på ett kontor). Det vackra "discokule-halsbandet" kommer från Day och är inköpt på NK.


Jag älskar längden på detta halsband som gör att man kan variera detta halsband på en mängd olika sätt, beroende på plagget och humöret. Pärlorna är av olika storlekar vilket också bidrar till att det blir en oerhört fin effekt med dessa när man har den olika antal varv om halsen.

Pärlorna är gråa/metalik och är oerhört eleganta.
Själv älskar jag att ha den fyra varv om halsen. Känner mig inte lika bar om halsen då.

Hoppas ni har en fin fredagkväll.
Nu ska det bli fredagsmys med Sessorna.
Vi ses imorgon.
KRAM!!3 kommentarer:

 1. Waow, vilket halsband. Plockar verkligen upp det svarta. Fint.
  Håller på att försöka byta namn på min blogg såsom du har gjort..oj vilket jobb, utan att man missar läsare och feeds och allt sådant. Du skulle säkert kunna hålla en kurs i det. Hur gjorde du?

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Hej Helena: Fick faktiskt en hel del hjälp av bland annat finaste Lingon, hade inte klarat det helt på egen hand. Det som är hemligheten är att länka den gamla adressen till den nya bloggen. På blogger är det relativt enkelt, kruxet är att löpa och registrera rätt namn ;-)
  Stor Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Såååå snyggt. Ett halsband som skulle kunna matcha det mesta i min enkla och sobra garderob.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER