torsdag 13 september 2012

PROVNING AV EFTERLÄNGTADE ODD MOLLY PLAGG

Idag fick jag nyss om att det skulle trilla in en massa fint som jag väntat på från Odd Molly till NOOS. Ja, det kom en MASSA fina stickade saker och en parkas som jag bara MÅSTE visa. Plaggen jag fallit för är typiska Odd Molly plagg, fina detaljer, fina färger och fin passform. Jag fastnade för MÅNGA av dessa och ja, snart blir jag nog ruinerad om jag inte slutar och bli frestad av fina Madde som jag ofta hälsar på hos NOOS. Här kommer lite Provningsbilder av sådant som provade på plats och av sådant som följde med hem ;-)
Canna Cardigan i Dark Grey, storlek 2 (normal i storlek). Pris ca 1.800 kronor.
SÅÅÅÅ fin i passform, modell och färgerna. Vill ha en i varje färg ,-)

Denna är perfekt att ha på jobbet istället för kavaj för min egen del. Snygg, varm och underbar i mönstret.

Ryggen är så snygg på denna.

Sen provade jag även denna lite mer svårburna kofta Egotrip Scarf Cardigan i silky pink, storlek 2 (normal i storlek) och pris ca 2.400 kronor.

Den är väldigt speciell men jag kan inte låta bli att ändå gilla den, att mysa runt i hemma under kalla vinterkvällar, som att virra in sig i en varm filt. 

Den här varianten gillade jag personligen bäst.


Här har vi ett efterlägtat plagg, vackra och mjuka Silk Knit Jumper i storlek 2 (normal i storlek). den är kortare baktill än framtill :-) Pris ca 2.400 kronor. Otroligt vacker rygg och fin skärning framtill. Lite dyr men ack så klassisk i stilen. Inte särskilt Odd Mollyaktig egentligen men fin likväl.


Här ser ni den bedårande ryggen....OJ, så vacker den är.Här kommer MIN absolut mest efterlängtade kofta, Canna Cardigan i Silke Pink, storlek 2 (normal i storlek).
Pris som ovan, dvs ca 1.800 kronor. 
OJOJO, va jag är förälskad i denna, i modellen och färgerna.

Jo, den följde även hem i den gråa färgställningen för jag kunde inte välja, vill ju ha båda....ska funder ikväll ;-) 
Den här vackra, vackra tröjan har jag bara kastat ett öga på innan men nu när jag provade den föll jag direkt! OJ, så fin Twistme Jumper är!! Provar i storlek 2 i Chalk. Pris ca 1.900 kronor.
Tillverkad i mjukaste ull/angora/bomull blandning. Vet inte om de hunnit lägga in alla färger men Noos har fått den i 4 färger och jag vill redan ha den gråa......OCKSÅ.


Så snyggt att den är kortare framtill och ser ut som en blomma eller något organiskt i mönstret.

Absoluta fyndet är denna praktiska parkas från Odd Molly: Anchohuma Parkas, storlek 3 (för jag vill ha luft så jag kan ha en tjockare tröja under). Det bästa förutom längd, modell, huva och de diskreta detaljerna är ändå priset: 2.290 kronor!!! Denna parkas är praktisk men ändå med något extra och såååå prisvärd. Denna var bara tvungen att följa med hem. Tunt fodrad räcker den nog fram till början på vintern och fram till max 0 grader, kanske längre med en tjockare tröja under.

Visst var det finfina plagg som kommit!!
Hoppas ni har en fin torsdag! Imorgon är det FREDAG!! Så skönt!!
Vi ses då.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Herregud, så mye fint!!! Jeg også er redd jeg kommer til å bli ruinert:( Det er så utrolig mye jeg har lyst på. Jeg har plukket meg ut noen få ting, så får jeg handle resten på salg eller brukt. Silky knit'en er helt nydelig på deg, det samme er begge canna'ene. Jeg vet ikke hvilken av disse jeg ville valgt.. Selv har jeg den på vei fra deepfling, i multi. Gleder meg!
  Takk for en fin prøvning.
  Klem:)

  SvaraRadera
 2. Kul med lite provning! Håller med om att detta är underbara plagg allihop även om sjaltröjan nog är lite svåranvänd!
  Två twistmejumper har redan hittat hit över Atlanten och är redan välanvända av mig. Just denna färgen åkte på idag. En canna multi är på väg och den ser jag fram emot att få prova. Skönt att höra att dem är normal i storlek!

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig provning! Du är snygg i allt du provar! Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vad fina Canna cardigan du har köpt! Verkligen härliga mönster och färger. Synd att de tog bort de fina banden. Kram Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER