lördag 22 september 2012

UPPDATERAD BLOPPIS OM NÅGON ÄR NYFIKEN....EN NY FINNING HITTAR NI DÄR....

Är ni nyfikna får ni klicka in er via bilden ;-)

Vi ses lite senare!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vet inte denna kommentaren kommer 2 ggr nu, men när jag går in på din bloppis sida är den alldeles konstig längst ned. Jag är intresserad av nr 1, OM koftan. Jag brukar ha st 1 i OM kläder, tror du att denna kan bli för stor för mig eller kan man dra år knyt bandet bra i midjan??
  MVH Eva A

  SvaraRadera
 2. Hej Eva, Ja, jag tror den passat dig perfekt, den kan regleras då den är omlott. Tyvärr har redan en annan tjej hunnit före dig men om den inte skulle passa henne kan du maila mig din mail så kan jag vidarebefordra den till henne om du vill?
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej. :) Kan du skicka hit till Finland?

  SvaraRadera
 4. Hej Naana: ja jag skickar till Finland men då är det en annan frakt som gäller.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER