lördag 1 september 2012

MINA ABSOLUTA FAVORITER I NECESSÄREN

Idag när vädret är så otroligt trist ute har vi varit hemma och jag har gått igenom badrumsskåp och necessär. Älskar smink och hudvård, är väldigt noga med vad jag sätter på mitt ansikte och jag har lyckats hålla mig relativt sett välbevarad trots mina 40+ år kanske just på grund av det ;-) Här tänkte jag därför tipsa om några ABSOLUTA favoriter som jag alltid har med mig i necessären och som jag tycker håller vad de lovar.
Ett måste är Cliniques nya BB cream, den är lagom täckande för oss som t ex börjat få pigmentförändringar och ger otrolig lyster, dessutom väldigt prisvärd till skilnad från många andra BB krämer från kända märken. Pris ca 305 kronor. Bodyshops nya fina rouge i serien All-in-one i färgen: Macarone 01 är underbart skir och hållbar. Den ger ett naturligt, lagom rosigt resultat, ser fräscht ut på. Kommer inte ihåg priset just nu men tror den går på ca 125-130 kronor. Många säger att de kan vara utan allt annat UTOM sin mascara men jag MÅSTE ha rouge på mig för att känna mig fräsch och pigg. Parfymen är ny och köpt nu när Kicks haft 20% rabatt på parfymer. Guccis fina doft, perfekt vardagsdoft för mig, heter Flora Collection Gracious Tuberose och är en härlig doft som beskrivs så här:

Gracious Tuberose-kvinnan ståtar med en naturlig värdighet. Hon dansar genom livet med en ballerinas elegans och hennes närvaro är en fröjd för hennes omgivning.

Topnoter: violblad, persika
Hjärtnoter: natthyacint (tuberose), apelsinblomma, ros
Basnoter: cistus (blommande växt), vitt cederträ

Ser man på vilken beskrivning ;-)
Över min BB kräm har jag alltid Hydrating Mineral Veil från bareMinerals som fixerar, ger lyster och samtidigt mattar ner. Oumbärlig! Denna klarar jag min inte utan. Dyr men går att köpa via USA eller när det är erbjudande på Kicks eller Åhlens ;-) Pris ca 440-460 kronor för 6gr. Kajalen från Armani är den bästa jag provat och jag har provat MÅNGA kan ni tro. Sitter perfekt hela dan, lätt och smidig att arbeta med och med en liten applikator som gör att man enkelt kan sudda ut den och få till perfekta sotiga ögon. Pris ca 200 kronor.

Jag vet att många tycker att YSL concealer Touche Eclat är den bästa, det tycker inte jag, definitivt INTE efter att ha testat Laura Merciers underbara ljusreflekterande concealer inköpt via COW parfumeri. Denna heter Secret Brightener och kostar ca 320 kronor (mycket pengar men värd varenda krona i mitt tycke).
Sen har vi en makalöst snygg och hållbart läppglans från Armani som verkligen håller sig på plats och ger en fantastisk fyllighet. Pris ca 345 kronor. Mascaran från Armani, Eyes to Kill, är den absolut bästa jag testat, och jag har testat de flesta märken, men jag som har relativt glesa ögonfransar behöver mascara som ger ordentligt med volym, böjer dem uppåt och ger längd (typ ALLT samtidigt). Denna mascara ger precis allt detta och man kan bättra på under dagen om man vill ha mera volym, den är uppbyggd av vaxer och starka pigment som gör att den sitter hela dagen utan att hamna under ögat och den ger mjuka ögonfransar. Pris ca 315 kronor.
Vad tycker ni gillar ni dessa tips eller det bara dagens outfits som intresserar?
Hoppas ni har en fin helg trots det ihärdiga regnet (i varje fall i Stockholms regionen).
Vi ses senare i helgen med lite mera dagens outfits och visning av några fynd från Barkaby.
Nästa vecka ska jag försöka hinna med en Odd Molly provning av höstplaggen som hunnit landa i butik tills dess men det troliga är att det blir i början av veckan efter....har massor att göra kommande vecka.
KRAM!!6 kommentarer:

 1. Ååå, tack för ett superkul inlägg för mig som är en förtappad make-up och skönhetsvårds-junkie!! Gärna mer och oftare tycker jag! ;) Bra tips om Armanis produkter, har inte testat, och i mitt skåp finns myyyyycket! Sugen att prova! Och ja, man får faktiskt ofta vad man betalar för vad gäller hudvård och smink (även om det säkert finns några undantag). Passar också på när medlemspriserna kommer fr Kicks eller Åhléns, eller på taxfreen! :)
  Kram i spöregnet!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen ! Tycker smink o mode går hand i hand : )

  Maria

  SvaraRadera
 3. Jättekul med tips på bra produkter.
  Gillar Clinique så BB-cream blir det kanske. Ska till New York nästa vecka och tänkte shoppa en del smink- och hårprodukter. Vet du om man kan köpa Mollysar billigare i New York någonstans?
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Helt super med dessa tips! Vill gärna ha det mer! Concelern skall absolut införskaffas! Vilken av byredoparfymerna gillar du bäst måste jag också fråga? Kram och ha en mysig lördagskväll

  SvaraRadera
 5. Jätterolig med lite make-up tips. Bare Minerals hydrating mineral veil har jag nu köpt:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Alla tips är välkomna.. Tack för en otroligt inspirerande blogg..

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER