lördag 8 september 2012

MINA NYA ODD MOLLY PLAGG OCH ATT VARA PÅ KONFERENS

Som ni kanske märkt har det varit mindre inlägg här de två senaste dagar. Jag har helt enkelt varit på konferens och fått fokusera på jobbet till 100%. Nu är jag hemma och ska mysa med mina Sessor och bara njuta av att få vara hemma. Tänkte nu passa på att visa upp några av de plagg som följde med hem från NOOS i torsdags.
Vackra Ladylike dress följde med hem (liksom leggingsen). Storlek 2 som är normal har jag köpt.
Den är egentligen alltför figurnära för min smak men den är bara så skön och vacker så jag var tvungen att testa den hemma och se om jag kan trivas i den.

Under har jag en underklänning från Odd Molly (Dareme Dress) i powder.


Provar den även tillsammans med Leatherette Biker jacket, storlek 3.


Jag provade att ha den tillsammans Enwrapme jersey carigan. Lite mer casual och jag känner mig mer klädd ;-)De vackra skinnhandskarna följde också med hem, kunde inte motstå dessa. Lyxigt för 990 kronor.


Enwrapme Jersey top i storlek 2 följde också med hem. Ett enkelt och användbart vardagsplagg.


 Hoppas ni har en fin lördag med era nära och kära!
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Wow vad fint! Alltihop :) Leggingsen har hittat hit med och enwrapme toppen fast i ruby. Är lite sugen på Enwrapme cardigan också :) Kram och ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte, men jag tycker det ser lite naket ut när man har en hudfärgad underklänning under. Samtidigt så behövs det naturligtvis något för att mönsterna ska synas. Det är förmodligen jag som inte begriper. Ingen hit för mig. Modellen är fin och även om du inte trivs så ser det bra ut, men jag har svårt för det där genomskinliga.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER