tisdag 18 september 2012

ODD MOLLYS LADYLIKE DRESS I PORCELAIN HAR LANDAT

Fina paketet från deepFLING kom idag och i den låg den fina Ladylike dress i porcelain och tillhörande kofta i samma färg och material. Supermjuk och skön på MEN väldigt figurnära, jag tog min vanliga storlek, dvs storlek 2. Jag personligen vill gärna ha något över att dölja en uppsvälld mage med. En bra Maideform eller Spanks är ett måste under denna ;-) Det är dock värt det med tanke på hur skön och snygg den är. Jag tänkte även bjuda på lite olika kombossar som jag testade direkt.

Ja, ni förstår varför man behöver något som täcker magen., minsta lilla syns ;-)

Här med Canna Cardigan i Silky Pink.
Här med Rusell-Cardigan från Odd Molly.
Här med Ladylike Cardigan i samma färg, samma storlek (2). 
Här tillsammans med en vacker vintage-kofta från en dansk designer som heter Heart Made.

Visst är den fin? Men lite synd att den ska vara så figurnära....
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Men vackra du såååå fin du är i den dressen! Helt fantastiskt fin! Och Canna Cardigan i Silky Pink är så gudomligt snygg, den vill jag ha i min garderob:)

  Många kramar underbaring!
  Adela

  SvaraRadera
 2. Den är ju som gjord till dig - du är bländande vacker :-) Jag har nosat lite på den grå, men hur är den i längden egentligen? Misstänker att den blir tantlängd till korta mig.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Smukt smukt smukt!
  Super fine kombinationer :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Väldigt, väldigt vackert. Alla koftor är lika lyckade att bära till. mycket fint. Synd bara att den är så figurnära, den går helt bort för mig som är alldeles för rund, jag skulle se ut som en stoppad fläskkorv om jag ens kom i storlek 4.
  Kram
  C

  SvaraRadera
 5. Mycket vackert, speciellt med den sista Heart Made-koftan!
  Jag har själv köpt denna klänning på Deep Fling och i samma färg fast i storlek 0. Hur upplever du den, känns det som man måste ha en underklänning under eller inte alls?
  Jag tänkte att eftersom den är så figurnära och därmed sexig så kan jag inte ha en underklänning, för då smiter inte Ladylike åt som den kanske ska och jag känner mig bara tjock. Å andra sidan så syns trosorna och urringningen är så djup på korta mig (är 160 cm lång) så det blir lite porrigt.
  Klänningen täcker knäna på mig så med mina proportioner måste jag ha klackar annars ser benen korta ut.
  Tänkte faktiskt sälja den...
  Hur upplever du klänningen?
  Tack för en fin blogg!

  /Jolanta

  SvaraRadera
 6. Hej Jolanta: Jag kommer definitivt att ha en underklänning, det behövs. På bilderna har jag Dolce underkjolen i powder men jag kände mig ganska naken i det och kommer satsa på att ha en underklänning istället för att känna mig bekväm. Gillar klänningen annars väldigt mycket.
  Lycka till och kul att du gillar bloggen ;-)

  SvaraRadera
 7. Hei,

  Takk for vakre bilder, og for utrolig fine kombinasjoner.
  Har ladylike i sort, men denne fargen or også så fristende.
  Kan jeg spørre om du har noe favoritt "hold in" plagg?
  Tusen takk for en flott blogg!

  Hilsen Elise

  SvaraRadera
 8. Hei,

  Takk for flotte bilder, og superfine kombinasjoner.
  Har ladylike i sort, men nå fikk jeg veldig lyst også på denne fargen.
  Har du noen favoritt "hold in" plagg??

  Hilsen Elise

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER