lördag 29 september 2012

MERA VISNING AV MISSONI BY LINDEX

Idag blir det städning och sedan fest på sen eftermiddagen. Jag funderar på kvällen klädsel, detta är arbetskamrater till maken och därför funderar jag på en mera formell och lågmäld klädsel. Antingen blir det Greta/Camilla Thuilin eller så struntar jag i att vara lågmäld och har på mig Ewa i Walla/Odd Molly. Jag måste dock erkänna att jag just för ögonblicket inte är särskilt sugen på massor av mönster och volanger. Känner mig väldigt mätt på det just nu, vill ha mer stilrena och klassiska plagg, men jag vet att rätt som det är så svänger det igen ;-) Jag tänkte även kolla med er om ni skulle vilja ha en frågestund, dvs att ni får ställa frågor till mig som jag sedan försöker besvara här i bloggen, vad tycker ni? Visa frågor kan jag redan meddela kommer INTE att besvaras som: Vad jag jobbar med, detaljer kring mina barn/familj, vad jag tjänar och vad jag heter ;-) Men annars är jag ganska öppen och ska försöka ge er bra svar om det är något ni undrar.
Tack vare en UNDERBAR Odd Molly-syster fick jag tag i denna klänning i storlek S. Den sitter perfekt och jag är så nöjd, sedan att man inte kan dölja några skavanker i denna får man helt enkelt acceptera.

Vackert skimmer i viscosen, bra att det är naturmaterial i huvuddelen av alla plaggen.

Väldigt oroligt mönster men med en svart kavaj över och svarta strumpbyxor blir det bra även på jobbet.

Denna klänning provades i XS eftersom det var den enda storleken som satt någorlunda snyggt upptill, dock åkte den tillbaka eftersom jag inte riktigt trivs med så pass oroligt mönster.

Men färgerna var bara sååå fina.


Koftan var en av mina stora favoritplagg, liksom omlotten. Är så nöjd att jag fick tag i denna. Har sökt överallt efter kjolen i storlek 40 eller 42 men ännu inte lyckats hitta den. Klänningen under var fin men jag trivdes inte med den höga halsringningen och den korta längden (gick en bra bit ovanför knäet). Den åkte också tillbaka.
Kanske att jag slänger ut några bilder på kvällen stass längre fram men nu blir det till att slänga mig i en soffa och busa med de små Sessorna som växer så det knakar, kan inte föreställa mig att de ska bli vuxna en dag och flytta hemifrån, från min famn och mitt beskydd. Jo, jag är en riktig hönsmamma, en stolt sådan som ändå lyckas med konststycket att få fram oerhört självständiga, målmedvetna och omtänksamma små damer (so far so good ;-).
Vi ses lite senare!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Wow du klär verkligen i dessa plagg! Jag tyckte mönstren var gräsliga först men man vänjer sig, och nu undrar jag varför jag inte gick in i Missoni-outletbutiken i Italien för nån månad sen...
  Och jepp, snart ränner döttrarna på Stureplan. Där min 21-åring höll hus inatt enligt en FB-updatering. Man härdas med tiden. kram Milla

  SvaraRadera
 2. Den ärmlösa klänningen är jättefin och varför inte den ikväll?

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag tycker att du var klart snyggast i den rödmönstrade klänningen! Fast det är ju klart att man ska trivas i den själv också!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! koftan är underbar, så tråkigt att jag inte fick tag på den kram

  SvaraRadera
 5. Vad fin du var i Missoni!
  Tror kjolen du söker ligger ute på Tradera nu.

  SvaraRadera
 6. Jag är inte speciellt förtjust i Missoni, men du passar i det. jag tycker den som du själv tyckte var orolig i mönstret var snyggast av alla. Men som någon skrev, man ska trivas själv också.

  SvaraRadera
 7. När jag såg kollektionen fråm Missoni så insåg jag att det inte var något för mig men jag tänkte på dig och att du säkert skulle "shopsa" en del och du klär ju så jäkla bra i det! Vacker som en dag och passar i allt och det tycker jag är underbart!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Svar på frågan du slängde ut: Ja tack, gärna frågestund tycker jag! Vore lite kul att höra vad du tycker och tänker om saker som inte kommit upp i inläggen :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Frågestund absolut! Konstig fråga kanske, men jag är på jakt efter en ny morgonrock. Gärna i fleece, och priset är inte det viktigaste. Har du något bra tips var jag ska leta? Känns mysigt med ny morgonrock när höstmörkret kryper närmare på morgonen.
  Kram A

  SvaraRadera
 10. Skavanker?! Du är ju så jäkla supervacker så det är sjukt! Skulle vara glad om jag såg ut som du:) Kram

  SvaraRadera
 11. Frågestund: Ditt mest användbara plagg?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER