fredag 14 september 2012

LITE BUDGETTIPS OCH PARFYM OCH LÄPPSTIFT

Ja, mitt i allt eleände, för det är en massa elände just nu i mitt glamorösa liv, så tog jag mig tid att bara strosa omkring, hann ta en lunch, prova ett nytt läppstift och parfym. Behövde det....ibland är livet jäkligt tuff mot en och då gäller det att vara ännu tuffare tillbaka, annars går man sönder, annars slukas man upp. Varje dag är en kamp och det gäller att vinna, finns ingen andraplats. Nog men dystra tankar....tillbaks till ytligheter ;-)
Provade lite plagg på Kappahl som faktiskt hade fått in en del fina saker och sedan provade jag det finaste RÖDA läppstiftet och en underbart höstig parfym.

´
Elegant klänning (tyvärr med svarta byxor under) som vore perfekt på jobbet.
Pris ca 399 kronor och storleken är 42!! (Behövdes för att få plats med rumpan min i den ;-)Fin metalik beige kofta med guldstänk, storlek 40/42 (stor men fin på).
Pris ca 300 kronor har jag för mig.Sen tror jag inte att någon missat att Missoni kommer att ha ett samarbete med Lindex snart och Kappahl släpper denna i samma anda ;-) Missoni  kommer att vara stort i höst och här är en fin och billig variant. Med tanke på att Missoni brukar kosta ca 4.000-12.000 när det gäller klänningar så tycker jag det ska bli spännande att se hur passformen blir på detta samarbete med Lindex.
Pris 399 kronor. Vacker passform.

Denna skulle kunna platsa i Lindex-släpp ;-) men som sagt: Kappahls version ;-)
Lite för brokig för min smak och lite för mustiga färger men modellen var underbar!Snygga leggingsjeans fanns där också för ca 300 kronor.

Beklagar skitig spegel och småfet modell ;-) men de var fina på.

Efter provningen stannade jag till på Kicks och inspirerad av Josanne och Lingonet så bestämde jag mig för att prova ett rött läppstift, det var ÅRTAL sedan jag hade ett rött läppstift. har liiiite svårt för rött, man får alltid läppstift på tänderna, den lämnar läskiga märken på muggarna, läpparna ser mindre ut och har man inte RÄTT röd färg kan man se aningen slampig ut ;-)
Ja, som sagt min relation till rött är inte helt okontroversiell men samtidigt tycker jag det andas glamour (om det är RÄTT röd färg ;-) och mognad att våga bära ett stilligt rött läppstift.
Jag provade en del och till slut föll jag för denna: Elisabeth Ardens Ceramide Ultra lipstick, i färgen BRICK. Den är sensuell, det är det enda ord jag kan använda ;-) Inget för kontoret med andra ord ;-)
Doften från Viktor&Rolf : Eau Mega är ljuvligt höstig och perfekt nu så den åkte med hem, passade bra med femma fatale läppstiftet ;-)

Den är riktigt blodröd i färgen och otroligt skön på läpparna.

Nu ska jag gosa med Sessorna, vi ses imorgon!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Men åh så jobbigt för dig! Skönt att vara ytlig i dessa stunder! Är så sugen på en av missonis klänningar som kommer sen. Ha en fin kväll! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Den första kläningen från Lindex passar dig super! Elegant utan att vara tråkig och - ja det måste vara den perfekta på jobbet.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Gilla precis som du Hunkydory, Odd Molly, Greta mm, men kul att du också visar lite budgettips! Måste säga att HM släppt en del fina pärlor i höst. Kommer att ligga på som en hök för att komma över ett par missoniplagg från Lindex. Har fastnat bl.a. för wrapen. Ha en trevlig kväll :)

  SvaraRadera
 4. Usch det låter inte alls kul. Ibland måste man ändå gå efter devisen att "det som inte dödar en gör en starkare". Men ibland kanske man ska tänka "easy is right". Finns det något du kan göra för att livet ska bli lättare?! Måste det verkligen va jobbigt eller finns det ett alternativ?!

  Stora kramar till dig vännen!

  SvaraRadera
 5. Tänker som kloka Dr Molly, förenkla det som går att förenkla i tillvaron! Inte lätt jag vet, men livsviktigt faktiskt. (Jag blev sjuk till slut). Tack igen för lite ytliga sminkinslag iaf! ;) Och du, skippa dina kommentarer om extra sommarkilon/småfet mm, (vet känslan men...) du är HELT ok som du är! Believe me snygging! :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER