fredag 21 september 2012

LULU BLOUSE FRÅN CHILL NORWAY & CAMPADRE

Idag är det skön klädsel som gäller, har massor att göra men kan jobba hemifrån en del idag. Fick ÄNTLIGEN tag på den vackra Lulu Blouse från Chill Norway i storlek M och är såååå nöjd nu. ÄLSKAR allt med denna blus, den är supersnygg och superskön på. Underbart snitt och skärning är det på den.
Har även passat på att handla lite basplagg som ett par LJUVLIGT sköna svarta byxor i stretchmaterial som ändå ser klädda ut och som funkar lika bra på kontoret som hemma. Byxorna jag slog till på kommer från Bitte Kai Rand och kostar ca 1.100 kronor, ett fynd enligt min mening med den passformen som de har.
Annars har jag givetvis också kikat på Camapdres Odd Molly-kampanj idag, inga stora ha-begär där men visst ett par plagg har klickats hem, får se om de dyker upp. Måste säga att Camapdre INTE är duktiga på att skylta och vissa upp plaggen, modellerna ser inte ut att trivas i plaggen, plaggen sitter konstigt, och kombinationerna är inte alltid så lyckade, synd tycker jag.


Silket i denna blus är härligt tjock och krispig.....so lovely.Här kommer lite bilder på byxorna från Bitte Kai Rand som har en hög linning som man kan vika upp eller ner efter smak. SUPERSKÖNA på och underbar passform. Jag har storlek L i dessa men hade kunnat ha storlek M också. Jag gillar dock när det inte sitter alltför tajt ;-)


Nu ska det jobbas en stund men vi ses snart!
NU ÄR DET FREDAG!! TJOHOOO!!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Fin CN-blus! Men jag måste säga att du låter lite blasé när du berättar om dina OM-köp, nästan som att det är ett måste för dig att handla oavsett om du egentligen vill ha plagget eller inte.

  Tack annars för en fin blogg som ger mycket inspiration!

  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt!! Var kan man köpa byxorna, de ser mycket användbara ut?
  H. Annika

  SvaraRadera
 3. Hej! Fint halsband du har på bilderna.
  Jag undrar; vad är det för material i byxorna? De var väldigt snygga på.

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har en fråga angående om den underbara Up-to-me-ism klänningen från Odd Molly! Jag är stl. 1 i mina O. M. men eftersom att jag har en större byst så får jag gå upp till stl. 2 i vissa utav O. M. plaggen! Både så att plagget sitter fint tunt bysten och även ibland för att få lite längd på plagget. Vilken stl. skulle du rekommendera för denna klänningen? Har hittat klänningen nämligen i Indigo i både stl. 1 och 2 men vet inte vilken jag ska välja! :)

  SvaraRadera
 5. Hej Anna: Inte blassé men däremot var det inget som var det inga jättefynd. Jag passade på att köpa två plagg jag varit nyfiken på, men inga drömplagg. Det som är bra med Campadre är att man kan returnera om det inte passa.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Cissi: jag tror definitivt att du ska välja storlek 2 i sådant fall :-)
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Hej Annika och Lotta: Mina är köpta hos Maritza i Stockholm (kanhända att de har webbshop). Det är något typ av stretchig syntetisk kvalite som håller sig snygg och är lättskött: Viscose, polyester, etc.
  Tror det går att googla fram inköptsställe som ligger nära ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER