söndag 23 september 2012

DRÖMKOMBO - BY MALENE BIRGER & HUNKYDORY

Ikväll ligger vi utslagna framför soffan, saffranskakan var så god att jag inte ens hann fota den innan den hade blivit uppäten (receptet hittar ni i den klassiska receptboken "7 sorters kakor"). Det blir en tuff vecka på jobbet men förhoppningsvis lugnare än förra vecka. Lindex ska släppa sin kollektion som är ett designersamarbete med Missoni och där ska jag försöka få tag i några av plaggen, framförallt barnplaggen är LJUVLIGA! Ska ni köpa något? Köa? Efter veckans provning på TINTINSTYLE har jag fått några saker på hjärnan som skulle bli så snygga att kombinera ihop med en massa saker jag har i garderoben.....ja, någon gång kanske de hamnar här, speciellt dessa underbara paljettleggings....mums.
Nu ska det förberedas inför nästa vecka.
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Måste hänga på låset 10.00 tisdag, Missoni....om jag inte fått tag på det jag vill ha via nätet....
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Du har så mycket fint du visar :) Superfina kombinationer, både mer casual men också mer work.
  Jag har öppnat en ny blogg :) myoddfashion.blogspot.com. Är lite mer anonym än tidigare - på gott och på ont. För att du ska placera mig så har vi bytt Ewa i Wallas breik klänningar med varann.... /K

  SvaraRadera
 3. Jag orkar och hinner inte engagera mig i Missonisläppet. Får kika runt i bloggarna och på Tradera sen.

  Ha en fin vecka

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER