fredag 21 september 2012

EN HÄRLIG DAG.....MED LITE SHOPPING

Idag har det varit en underbar höstdag, kall, frisk och solig. Jobbade intensivt ett par timmar på förmiddagen och sedan blev det en sväng för att fixa lite ärenden inför helgen. Jag passade på att strosa lite i City och då var jag tvungen att prova de fina plaggen som jag hittade på TINTINSTYLE sist,  igen.....japp, det gick inte att lämna kvar dessa.
Denna snygga Munthe plus Simonsen kunde jag bara inte släppa, den är ljuvlig i alla sina detaljer och i passform. Helt underbar helt enkelt. Vacker färg och skön på. 

ÄLSKART!

Lite leasure meets jobb ;-)

Sen kunde jag bara inte släppa denna vackra, vackra sjal....såååå snygg från by Malene Birger.
SÅ mycket snyggare än många andra sjalar jag sneglat på.  

I renaste, mjukaste ull.

 
Swedish Hasbeen köpta på rea i somras och mina nya PLEASE jeans (storlek L) som jag inte heller kunde släppa ;-) Där är stretch i dessa men inte jättemycket skulle jag säga, jag hade INTE kunnat gå ner i storlek i dessa. 


Fint halsband från NINA STHLM som jag älskar.

Armband från Icon och Stylesnob.
Ja, nu är det fredag!!
Helgen blir intensiv med rolig och imorgon blir det fest då ska det bli festklädsel och god mat ;-)
Hoppas ni får en härlig HELG!!
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Men vad konstigt det verkar med storlekarna på please.... Du borde drunkna i L....för jag som normalt har 38-40 på byxor har XS i pleasebyxor....det verkar variera mycket mellan byxorna.

  SvaraRadera
 2. Ja det där med storleken... tänkte köpa ett par i färgen expresso, men oj storlek. Jag är mentalt en large men i verkligheten undrar jag om det inte ska bli medium. Låter härligt med lite tid off från jobbet. Ha så härligt i helgen med fest och allt. Du kommer glimma över alla!

  SvaraRadera
 3. Men wow vilken snygg kombo. Vilken fullträff. Sååå himla fint alltihop och perfekt på dig :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Undrar också över storleken på please-jeansen. Har själv 36/38 i byxor. Har två pleasejeans i stl s hemma (vit och satin) men de är lite för stora. Tänkte köpa xs i färgen espresso men vet inte om jag vågar ifall de ändrat på storlekarna. Storlek L på dig låter jättestort! Någon som vet något om de minskat ner på storlekarna? Vågar inte vänta för länge på att beställa eftersom jeansen tar slut rekordsnabbt...

  SvaraRadera
 5. Jag köpte mina svarta och ett par mörkblå jeans för ett par v sedan. Båda i XS ....de i jeanstyg hade jag kunnat ha en strl större, dvs S...men de svarta är perfekta, tighta i benen och lite häng upptill. Då är jag normalt en strl 38-40.
  Måste dock klaga på kvalitén på de svarta, en söm på ena bakfickan har gått upp helt efter en användning o en tvätt!
  Sen sticker det ut trådar här och där i sömmarna....slarvsytt.
  Dåligt med tanke på priset kan man tycka!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER