måndag 3 september 2012

DAGENS OUTFIT - VACKERT SILKESLINNE FRÅN ODD MOLLY

Vill först börja med att säga WOW! Vilken respons det har varit på bloppisen! Tack rara ni! Så otroligt roligt att mina plagg hittat så många nya fina hem ;-) Nu tänkte jag bara visa lite bilder på den fina silkestoppen Flyhigh Sleeve less blouse i storlek 2 som är en ny favorit i garderoben.
Denna är verkligen figursmickrande, kvinnlig och elegant. Enkel att klä ner eller upp.
Verkligen en ny favorit i garderoben.
Idag blev det lite mer hemklickat från deepFLING där jag köpt denna. Två vackra plagg som jag hoppas lite extra på då jag inte haft tillfälle att prova dessa någonstans.....så spännande ;-)
Ha nu en fin kväll!
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Förstår att den är en favorit! Jag provade den förra helgen och blev kär jag med. Så till den grad att den står högt på min önskelista.
  Grymt fin till svarta byxor, den fina brodyren kommer fram lite bättre liksom. Så tack för titten. Kram!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt! BTW, säljer du smycken fortfarande eller räcker inte tiden till (vilket jag har full förståelse för). Jag såg att smyckesbloggen inte är uppdaterad sedan december.

  En som undrar

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym: Jodå, säljer fortfarande mina smycken men eftersom det inte skett så mycket via bloggen fortsätter jag att sälja till vänner och bekanta som efterfrågar och vill ha. Jag kan givetvis lägga upp fler bilder på båda bloggar snart om det kan vara av intresse ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Hej igen, jag skulle vara intresserad av ett halsband i milda gröna toner i en längre modell. Har du möjlighet/idé/tid till något sådant?
  Kram Catherine

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER