onsdag 26 september 2012

PROVNING AV MISSONI BY LINDEX

Tänkte bara snabbt slänga in lite mörka bilder på några av de plagg jag lyckades roffa åt mig igår på Lindex. Klänningen kommer att flytta så snart jag fått prova den i S som är på väg hit ;-) Kappan tror jag också ska flytta, fast jag gillar den trots att den inte riktigt innehåller mina färger....hmm, får fundera. Pyjamasbyxorna är L och bara helt perfekta till mig, jag gillar när det är rymliga och sköna hemmaplagg, dessutom har jag en bred rumpa så dessa blev perfekta.
Snygga omlottklänningen i storlek XS sitter preciiis så det ska bli skönt att få testa en S nu, tror den kommer att bli perfekt.Väldigt snyggt med svart under.

Snygga kappan som är lite murrig men som är så skön och har fin passform.Bara fodret är UNDERBART!

Sen har vi de populära pyjamasbyxorna.....så sköna.Bred mudd upptill som gör att de är sköna och får fin passform.
Idag ska det jagas en viss liten klänning till min äldsta Sessa, hoppas på någon retur ;-)
Ha en fin dag.
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Jag ställer mig gärna på tur på omlottklänningen :-) om den ska flytta!

  SvaraRadera
 2. Pyjamasbyxorna vill jag ha. Hoppas de finns kvar.

  SvaraRadera
 3. Får jag fråga en sak? Vad hände med din kärlek till Ewa i Walla? Längesedan man såg något därifrån hos dig. Blev du besviken över deras plagg?
  Undrar bara...//Sanne

  SvaraRadera
 4. Hej Sanne,
  Jag älskar fortfarande min Ewa i Walla plagg men de är inte de mest praktiska eller kontorsvänliga plagg som finns så på sommaren kan jag passa på att använda dessa men nu på hösten/vintern är de ganska svåranvända....tyvärr. Sen tycker jag inte det har varit någon bra REA på sista tiden av dessa, det är då jag passar på att shoppa dessa.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Har en fråga ångående odd molly canna cardigan, har den i bomull och det är en favorit men är nu också sugen på de fina höstfärgerna. Sticks höstens canna cardigan?
  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym: Nej, den sticks inte alls.Blandningen av lammull, nylon och bomull gör den väldigt skön att ha på sig.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Tack för snabbt svar, då får det bli ett köp, svårt att välja färg bara:)

  SvaraRadera
 8. kolla Tradera...hur mkt Missoni som helst! :) / Tina

  SvaraRadera
 9. Du hittade lite av varje och även omlottklänningen. Jag hade den i s och den satt bra. Men jag lämnade tillbaka den, trivdes inte riktigt i den. Kramkram Nilla

  SvaraRadera
 10. Jag har haft tur att fånga lite returer :=) Kimonon och en oversizekofta i svart/vitt....så jag är nöjd!Skulle vilja ha den stickade klänningen också med lite bredare ränder.Den är stor i storleken har jag förstått. Har du provat den? Oversizekoftan är stor i storleken. Hoppas du hittar det du vill ha!
  Kram och trevlig helg! Halvan

  SvaraRadera
 11. Wow vad mycket fint du fick tag på.
  Allt klär dig.
  Jag hade velat ha mysbyxorna.
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Tack för svar om Ewa i walla! Jag har tänkt investera (för nog är det en smärre investering alltid, rea låter bra) i ett plagg därifrån och har undrat över kvalitén. Jag tycker så många märken, även dyra, håller dåligt kvalité. Det tycker jag är surt när man betalar så mkt. Ewa i walla verkar hålla god kvalité, men jag har aldrig ägt ett sådant plagg.
  Kram!!

  SvaraRadera
 13. hej!
  Jag undrar över både klänningen i zigzag och med mindre ränder och v-ringning både bak o fram. Hur är de i storlekarna? stora eller små? t.ex. om man är en normal 40-42, funkar M eller är de stora?
  Tack!!

  SvaraRadera
 14. Hej Agnes: Ganska stora tycker jag men jag har tagit nu storlek M och då sitter den snyggare över min rumpa där jag brukar ha storlek 40/42 i byxor. De är dock stora vid bysten.
  Tror definitiv en M bör funka för dig ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER