onsdag 19 september 2012

ETT LITET TIPS NU NÄR HÖSTEN ÄR HÄR...

Tänkte bara tipsa om erbjudandet som jag såg på NOOS Facebooks sida precis (tips att gå med där för då riskerar ni inte att missa dessa erbjudande ;-):

"Fantastiskt kul att vi fått så många följare, i morse kom vi över 50 "gillare"!

Det firar vi genom att vi bjuder på valfri Odd Molly mössa eller handvärmare om ni köper en Odd Molly Cerro bonete parka eller Anchohuma parka. 

Skriv "FBjacka" och vilken ni vill ha i meddelandefältet i kassan.
Vi har inte så många så det är först till kvarn som gäller!

Till jackorna: Klicka HÄR så kommer ni dit ;-)

Se mössorna här: Klickar ni HÄR!


Trevlig dag!"

En av dessa fina jackor har redan hittat hit ;-) Den fina Anchohuma Parkas som jag är så glad för ;-)

Så här snygg är den på ;-)


Idag har jag fyndat i en secondhand butik, en vacker och klassisk svart klänning från Camilla Thulin har hitta hit till en fjärdedel av priset ;-) ÄLSKAR att fynda på secondhand butiker ;-)
Vi ses senare om ni vill.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Jag har spanat på den här jackan och jag undrar om du vill svara på hur yttertyget ser ut? Är det blankt? Jag hatar blankt, som buttersmurfen skulle sagt...japp, jag vet, men med småbarn i huset som älskar smurfarna så blir det som det blir ;) Då kan jag avskriva jackan, bra för plånboken men tråkigt eftersom den ser så snygg ut i övrigt. Och hur känns den på,är den "mjuk" eller stel i känslan?
  Jag kollar alla dina provningar och såg när du provade den tidigare, så jag förstår att du gillar jackan, men som boende långt-ifrån-allting så vill jag ju gärna vara så säker det går på att plagget jag beställer ska funka.

  Tack för provningar och för att du tar dig tid för dina bloggläsare.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 2. Hej Malin,

  Det är ju syntetmaterial så den är något glansig men inte extremt, inte så den känns plastig, svårt att beskriva. Jackan känns följesam i tyget (alltså inte stel :-) och skön på. Du kan ju alltid beställa (fraktfritt och sedan även returnera fraktfritt till NOOS, vilket är en stor fördel om du vill testa den och se själv).
  Lycka till!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER