tisdag 25 september 2012

MISSONI BY LINDEX

Ja, jag försökte få tag i vissa plagg via min Lindex VIP-shopping länkning på nätet.....behöver jag säga att det var hopplöst. Nej, inga plagg via nätet, allt kraschade. Väl idag gav jag mig av till den ena butiken som hade VIP-shopping från kl 8:00. Där fick jag en hel del av de plagg jag jagat, dock inte i rätt storlek....omlottklänningen som alla vill ha fick jag i storlek XS som faktiskt går på mig men en storlek S hade helt klart varit bättre. Får se om jag lyckas nosa upp en sådan senare när returerna börjar trilla in. Det här är i varje fall vad jag lyckades få tag i, är dessutom väldigt nöjd med att 10% går till forskningen kring bröstcancer. Way to go Lindex och Missoni!!

Den finfina omlottklänningen är verkligen fin men tyvärr aniiingen liten i storlek XS. Storlekarna är rymliga och motsvarar normala Lindex-storlekar. Är särskilt glad för kappan, koftan, väskan, pyjamasbyxorna och barnens plagg.Ja, jag är i varje fall ganska nöjd....kanske att jag släpper kappan i storlek 38 som syns på kollagen i nedersta högra hörna om jag lyckas hitta en i storlek 40. Någon som i så fall är intresserad av 38:an? Säljer den i så fall för 1.750 kronor. Jag kan ha den men den är ganska figurnära, men det funkar eftersom man kan ha den öppen och den är stretchig i materialet.
Nu ska det jobbas intensivt i ett par timmar.
Har ni fått tag i något? Vad tycker ni om kollektionen?
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. En hel del fint....blev lite beställt via VIP-shoppingen och lite mera på lokala Lindex-butiken imorse.
  Jättefin sidenmorgonrock bl.a
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fint du fick tag på, tyvärr strulade det för mig när jag skulle beställa igår kväll och idag när jag kom ut var nästan allt slut. Men jag fick tag på mössan + tumvantar till flickorna i varsin färg, mycket nöjd med det! Kram

  SvaraRadera
 3. Var envis på vip shoppingen och fick tag på klänning och linne m kjol! Jättenöjd!

  SvaraRadera
 4. Satsade på att köpa online, men när jag kom in var allt slutsålt! Allt var slut på 20 minuter!! Hade velat ha wrap-klänningen. Vill du sälja din xs är jag spekulant :-) Ha en fin kväll.
  Anna Ström

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Som Vip trodde att hinner :) Glöm det, blev avbruten många ggr o till slut när jag lyckades "köpa" då i kassan visade det sig att allt var slut MEN verkar det att satsade på helt fel storlek... Skulle nog behöva XS om du skriver att S passar dig :) Alltså: INGENTING, besviken ;(
  Du lyckades i alla fall, bra!!!
  Kram, Magdalena

  SvaraRadera
 6. Jag lyckades få tag i några plagg, det var total kaos i butiken, skulle gärna velat ha pyamas byxorna och ballerina skorna.

  SvaraRadera
 7. Grattis, du fick mycket fint!
  Jag har klänningen i S om du vill byta mot XS:-)

  Mvh, Melissa

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER