söndag 2 september 2012

KLÄDD I SILKE FRÅN ODD MOLLY

Igår kväll blev det att softa i silkesplagg från Odd Molly, samtliga fyndade på sommarrean. Riktiga fynd som jag är så glad för. Sköna och otroligt snygga på. Idag är det en ny dag fylld av aktiviteter, kalas, kanske båtutflykt, pyssel, tacoskväll, etc. Idag ska jag passa på och bara vara med mina fina tjejer, inget jobb.
Denna är bara så snygg och bekväm, sitter inte åt någonstans ME LIKE ;-)
Swivel Halteneck dress i beige och i storlek 3 (något för stor har jag märkt nu, skulle nog ah tagit storlek 2)

.
Perfekt ihop med den vackra tunikan i samma färg: A-One silk wrap i beiget, storlek 2.
Väldigt snuggt ch bekvämt ihop. Lagom längd på klänningen.


Jag vet inte om ni noterar det men jag har äntligen varit hos frisören och fixat håret efter sommarens blekning och slit. Nu är håret mörkare närmare min ursprungsfärg som är kastanjebrunt och så har jag klippt topparna. Känns så mycket bättre.

Beställde fina UGG sandaler från Campadre när det var kampanj och de är så sköna på, synd bara att de nu får vila till nästa semesterledighet (i vinter någon gång och sedan nästa sommar).
Vad ska ni hitta på idag?
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER