söndag 23 september 2012

ATT VARA HUSLIG OCH DAGENS OUTFIT

Idag är det vilodag, behövs efter gårdagens middag ;-) Mycket god mat, god dryck och underbart trevligt sällskap. Idag får man dock betala priset ;-) LillSessan och jag har varit och simmar (simskola) och nu är det besök av kusinerna som väntar och därfö bakas just nu en god saffranskaka som det ska bjudas på till fika. Jag är så glad att det finns bra smink man slänga på ansiktet såna här dagar när man är slut, sliten och seg. Det är en underbar höstdag utanför dörren så det ska passas på att njutas av lite utomhusaktiviteter idag. Vad har ni för planer? Lite mysigt är det med höstens mys, bak och promenader bland frasande löv.
Fina Twistme jumper från Odd Molly (storlek 2) med det fina Dareme Linnet från odd Molly (förra årets).Den är verkligen skön, mjuk och leasuresnygg. Den perfekta söndagskoftan ;-)


Får kika på kakan och se om den är klar nu. Vi ses lite senare om ni vill.
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Men hallå...jag mailade dig för någon månad sen om du ville sälja din Saraband och det skulle du inte. Iaf inte under 2000 kr och nu har du laggt ut den som bloppis?? Kunde du inte ha hört av dig?
  Jag är grymt besviken, hade letat så länge.
  Stina

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg kombo! Riktigt mysig och mjuk till hösten :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Stina,
  För det första är det inte min klänning utan en väninnas som jag fått uppdrag att sälja (min har jag kvar). För det andra har jag inte kvar din mail.

  Med vänlig hälsning,
  Shopaholic

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin den tröjan är! Jag vill ha första tjing när den går till bloppis! Men jag lovar att vara på hugget o inte tro att du ska hålla koll på allas önskningar. ;) // Sanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER