måndag 17 september 2012

DAGENS OUTFIT & ICON SMYCKEN

Idag har jag bara inte hunnit med annat än jobb och logistik. Sessorna och jag har i och för sig haft en mysig eftermiddag med mycket sång och dans ;-) Har behövt vila upp mig från allt och känner att jag behöver fylla på med energi emellanåt för att orka dela med mig till er. Här kommer i varje fall en dagens outfit med en fin klänning från Hunkydory och Icon halsband som inhandlats från Campadre (måste säga att jag aldrig haft strul med Campadre, har alltid haft tur och fått mina varor). Även de nya ballerinaskorna från Redfoot är inhandlade via Campadre. Är supernöjd ;-)
Klänning från Hunkydory, halsband Icon och leggings Ladylike från Odd Molly.

Armband även det från Icon.


Perfekt till jobbet med en kavaj över.
Redfoot på fötterna, söta, smidiga och bekväma.
Hoppas ni fått en bra start på denna vecka.
KRAM!!3 kommentarer:

  1. Det där gillade jag verkligen! ska ni investera i ett par av dessa leggings tror jag. kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Åh vilka söta Chanelinspirerade ballerinas. Hela outfiten är supersnygg

    SvaraRadera
  3. Hei. Så fint antrekk. Vad hetet klänning fra Hunkydory? Mvh Line

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER